Goede doelen

25 punten
Stichting Roparun

Voeg mooie dagen toe aan het leven van mensen met kanker.

Lees meer
25 punten
De Zonnebloem

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
25 punten
Stichting Opkikker

Draag uw steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer

Duurzaam doen

UNICEF is de kinderrechtenorganisatie van de VN en vecht elke dag om kinderen te geven waar ze recht op hebben. Met verschillende projecten zorgen ze voor structurele verbetering in levens van kinderen over de hele wereld. Met bescherming, eten en drinken, medicijnen, onderwijs en meer.

UNICEF wil samen met jou ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Een kans om gezond op te groeien, zich te kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven te kunnen halen. Waar een kind ook woont, in gelooft of waar het vandaan komt. Elk kind heeft hier recht op!

Jij kunt ook je steentje bijdragen aan het werk van UNICEF. Bestel knuffel Oenny: met elke verkochte knuffel kan UNICEF bijvoorbeeld 19 kinderen beschermen tegen de levensbedreigende ziekte mazelen. De knuffel is ontzettend zacht: ideaal als kraamcadeau of het nieuwe zachte vriendje van je kleinkind, buurmeisje of je oppaskind.

Met jouw punten bestel je knuffel Oenny, waardoor je UNICEF helpt om kinderen te helpen die het minder hebben.

Lees meer >

Sinds 2001 is Feenstra onderdeel van Vattenfall. De collega’s van Feenstra verzorgen adviesafspraken, installatie en service & onderhoud voor cv-ketels. Door het aanbieden van deze producten en diensten, verbruiken ondertussen duizenden cv-ketels minder energie én gaan ze langer mee. Een mooie schakel op weg naar de ambitie van Vattenfall: binnen één generatie fossielvrij.

Bij Feenstra kun je nu ook eenvoudig warmte huren. Je huurt dan tegen één vast maandelijks tarief. Geen zorgen over veiligheid, onderhoud, storingen of andere onverwachte kosten. Feenstra monitort je cv-ketel op afstand, waardoor ze precies weten wanneer onderdelen versleten raken en aan vervanging toe zijn. Zo zit je nooit onverwachts in de kou, of zonder warm water. Zo'n Flexhuur contract past ook goed binnen de energietransitie. Het contract is namelijk na 1 jaar maandelijks opzegbaar. Dus als jij en je huis klaar zijn voor de overstap naar een andere warmtebron, dan zeg je eenvoudig het huurcontract op. Feenstra haalt de ketel gewoon weer bij je op. Klaar voor de toekomst!

Met je punten krijg je nu €100 korting op de installatie van een Feenstra Flexhuur cv-ketel.

Lees meer >

Marcel’s Green Soap is ontstaan door de bevlogenheid van, je raadt het al, Marcel. Hij vond het een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt.

Dat moest anders kunnen. En wat ook prettig zou zijn: misschien eens iets wat écht lekker ruikt. Dat zou schoonmaken een stuk leuker maken. Marcel vond een zeepfabriek in Utrecht, en zo begon het avontuur: een schuur vol met Marcel’s Green Soap. Marcel stelde 3 beloftes op: Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is Marcel’s Green Soap het eerste merk in Nederland dat voor zijn verpakkingen uitsluitend 100% gerecycled plastic gebruikt. Met aankoop van Marcel’s producten help je dus de enorme productie van plastic te stoppen.

Bestel nu met je punten een Green Soap Box bij Exclusief en laat de grote schoonmaak maar beginnen!

Lees meer >

Open cookie settings