Goede doelen

300 punten
Ohmygood giftcard t.w.v. € 10

Kies zelf een duurzaam cadeau of bijzondere ervaring.

Lees meer
700 punten
Ohmygood giftcard t.w.v. € 25

Kies zelf een duurzaam cadeau of bijzondere ervaring.

Lees meer
775 punten
Geef een moestuin

Oxfam Novib moestuin: origineel én goed voor de wereld.

Lees meer
600 punten
Geef 10 kippen

Een origineel cadeau geven én iets goeds doen voor de wereld.

Lees meer
375 punten
Fair Trade chocoladerepen

Vier smaken chocolade in een unieke verpakking.

Lees meer
375 punten
Alzheimer SOCKS

Sokken met een boodschap.

Lees meer
50 punten
Stichting Roparun
Extra Voordeel

Voeg mooie dagen toe aan het leven van mensen met kanker.

Lees meer
50 punten
De Zonnebloem

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
50 punten
Stichting Opkikker

Draag je steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer

Duurzaam doen

Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes in de levens van langdurig zieke kinderen én hun gezin. Die lichtpuntjes zijn hard nodig in de zware tijd, omdat ze bijdragen aan een sneller herstel.

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar. Ook het niet mee kunnen doen met vriendjes en vriendinnetjes is moeilijk. Lichtpuntjes dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind en de rest van het gezin.

Vattenfall heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil actief een bijdrage aan haar omgeving leveren. Via vrijwilligerswerk helpen medewerkers van Vattenfall de kinderen een leuke dag te bezorgen.

De Stichting Vattenfall Foundation coördineert deze vrijwilligersactiviteiten. Als je punten doneert aan Stichting Opkikker dan komt die donatie volledig ten goede aan deze onmisbare stichting. Namens Stichting Opkikker: bedankt!

Lees meer >

Marcel’s Green Soap is ontstaan door de bevlogenheid van, je raadt het al, Marcel. Hij vond het een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt.

Dat moest anders kunnen. En wat ook prettig zou zijn: misschien eens iets wat écht lekker ruikt. Dat zou schoonmaken een stuk leuker maken. Marcel vond een zeepfabriek in Utrecht, en zo begon het avontuur: een schuur vol met Marcel’s Green Soap. Marcel stelde 3 beloftes op: Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is Marcel’s Green Soap het eerste merk in Nederland dat voor zijn verpakkingen uitsluitend 100% gerecycled plastic gebruikt. Met aankoop van Marcel’s producten help je dus de enorme productie van plastic te stoppen.

Bestel nu met je punten een Green Soap Box bij Exclusief en laat de grote schoonmaak maar beginnen!

Lees meer >

Open cookie settings