Goede doelen

50 punten
Doneer je punten aan KNRM

Hulp op zee voor mens en dier.

Lees meer
50 punten
Kansfonds

Help mee, want niemand kan zonder een thuis

Lees meer
50 punten
Doneer jouw punten

Help mee om energie voor iedereen bereikbaar te houden.

Lees meer
300 punten
Ohmygood giftcard t.w.v. € 10

Kies zelf een duurzaam cadeau of bijzondere ervaring.

Lees meer
775 punten
Geef een moestuin

Oxfam Novib moestuin: origineel én goed voor de wereld.

Lees meer
600 punten
Geef 10 kippen

Een origineel cadeau geven én iets goeds doen voor de wereld.

Lees meer
375 punten
Fair Trade chocoladerepen

Vier smaken chocolade in een unieke verpakking.

Lees meer
395 punten
Alzheimer SOCKS

Sokken met een boodschap.

Lees meer
50 punten
De Zonnebloem

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
50 punten
Stichting Opkikker

Draag je steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer

Duurzaam doen

Donaties

Kansfonds | € 14.559,50

De Energiebank | € 8.577,53

Om in actie te komen tegen energiearmoede is er in november 2022 een doneeractie opgezet waar je als lid van Exclusief je punten kon doneren aan twee goede doelen: Stichting Kansfonds en Stichting Energiebank Nederland. Alle punten die gedoneerd werden, zijn verdubbeld door Vattenfall.

Inmiddels zijn de gedoneerde bedragen verdubbeld, je ziet ze hierboven staan! Beide fondsen hebben hun donaties ontvangen en zijn erg dankbaar voor de opgehaalde bedragen. Veel dank aan iedereen die punten gedoneerd heeft. Samen kwamen we tot dit prachtige resultaat!

Naast deze mooie doneeractie biedt Vattenfall de mogelijkheid om meer goede doelen te steunen. De gedoneerde punten komen volledig ten goede aan de onmisbare goede doelen. Ook afgelopen jaar is er veel gedoneerd. In totaal is er € 97.888,13 overgemaakt naar de goede doelen. Stichting Opkikker, De Zonnebloem, Stichting Sint voor ieder1, Plastic Soup Foundation en Stichting Roparun bedanken iedereen voor de donaties!

Ook dit jaar is het mogelijk om je Exclusief-punten te doneren en hopen we weer zulke mooie bedragen op te halen. Bedankt allemaal!


Marcel’s Green Soap is ontstaan door de bevlogenheid van, je raadt het al, Marcel. Hij vond het een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt.

Dat moest anders kunnen. En wat ook prettig zou zijn: misschien eens iets wat écht lekker ruikt. Dat zou schoonmaken een stuk leuker maken. Marcel vond een zeepfabriek in Utrecht, en zo begon het avontuur: een schuur vol met Marcel’s Green Soap. Marcel stelde 3 beloftes op: Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is Marcel’s Green Soap het eerste merk in Nederland dat voor zijn verpakkingen uitsluitend 100% gerecycled plastic gebruikt. Met aankoop van Marcel’s producten help je dus de enorme productie van plastic te stoppen.

Bestel nu met je punten een Green Soap Box bij Exclusief en laat de grote schoonmaak maar beginnen!


Lees meer >

Open cookie settings