Doneer uw punten aan Stichting Opkikker

tijdelijk niet
op voorraad
:

Doneer uw punten aan Stichting Opkikker en draag bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag voor een langdurig ziek kind.

 

Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes in de levens van langdurig zieke kinderen én hun gezin. Die lichtpuntjes zijn hard nodig in de zware tijd, omdat ze bijdragen aan een sneller herstel. Doneer uw punten en draag ook uw steentje bij!


Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die daarbij komt kijken. Ook het niet mee kunnen doen met vriendjes en vriendinnetjes is moeilijk voor deze kinderen. Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang, ze dragen namelijk bij aan de mentale gesteldheid van het kind en de rest van het gezin.

Nuon heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil actief en positief een bijdrage aan haar omgeving leveren. Via vrijwilligerswerk helpen de medewerkers van Nuon belangeloos mee om de kinderen een leuke dag te bezorgen. De Stichting Nuon Foundation coördineert en ondersteunt deze vrijwilligersactiviteiten. Als u uw punten doneert aan Stichting Opikker komt uw donatie volledig ten goede aan deze onmisbare stichting. Daarnaast sponsort Nuon ook een Super Opkikkerdag en 3 keer per jaar het project 'Opkikker voor uw bedrijf'. Tijdens de Super Opkikkerdag helpen 60 Nuon-medewerkers vrijwillig mee aan een onvergetelijke dag.


Opkikkerdag

Zo’n tweeduizend keer per jaar verrast Stichting Opkikker gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier worden niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje gezet.

Super Opkikkerdag

Eind maart verzorgden Nuon-medewerkers een onvergetelijke dag voor gezinnen met zieke kinderen! De gezinnen konden even onbezorgd genieten tijdens de Super Opkikkerdag. Een dag vol fantastische verrassingen. Maar ook tijdens andere evenementen gaan Nuon-medewerkers mee als begeleider of vergezellen zij gehandicapte kinderen tijdens een bezoek aan een voetbalwedstrijd, schaatstoernooi of theatervoorstelling.

Goed om te weten

  • De donatie komt volledig ten goede aan Stichting Opkikker.
  • Ook sponsort Nuon een Super Opkikkerdag en 3 keer per jaar een ‘Opkikker voor uw bedrijf’.

 

Anderen bekeken ook

25 punten
De Zonnebloem

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
25 punten
Stichting Roparun

Voeg mooie dagen toe aan het leven van mensen met kanker.

Lees meer
320 punten
Healthy Seas sokken

Sokken met een goed verhaal.

Lees meer

Open cookie settings