Doneer je punten aan Stichting Energiebank Nederland

tijdelijk niet
op voorraad
:

Doneer jouw punten aan Stichting Energiebank Nederland en draag bij aan het bereikbaar houden van energie voor 750.000 huishoudens in Nederland.

 

Stichting Energiebank Nederland helpt om energie voor iedereen bereikbaar te houden. Er zijn in Nederland namelijk ongeveer 750.000 huishoudens die te weinig geld hebben om hun energierekening te betalen. 

Met behulp van energiecoaches volgen huishoudens een traject voor energiebewustwording. Ze worden gestimuleerd en geholpen om energie te besparen. Daarnaast ontvangen ze een pakket met energiebesparend producten, om zo hun energierekening blijvend te verlagen.

Jouw donatie
Vattenfall is op allerlei gebieden bezig om het groeiende probleem van energiearmoede te bestrijden. Zo geven we op verschillende manieren bespaartips, is er altijd een mogelijkheid om een betaalafspraak te maken en werken we samen met hulpinstanties om oplopende schulden te voorkomen. 

Jij kunt ook jouw steentje bijdragen! Doneer je punten aan Stichting Energiebank Nederland. Financiële bijdrages zijn onmisbaar om huishoudens te kunnen helpen. Naast het aanschaffen van energiebesparende materialen zorgen ze er ook voor dat de Energiebank als organisatie blijft draaien en kan uitbreiden naar andere regio’s. De donatie komt volledig ten goede aan Stichting Energiebank Nederland.


Anderen bekeken ook

50 punten
De Zonnebloem

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
50 punten
Stichting Opkikker

Draag je steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer
50 punten
Doneer je punten aan KNRM

Hulp op zee voor mens en dier.

Lees meer

Open cookie settings