Doneer jouw punten aan de Zonnebloem

tijdelijk niet
op voorraad
:

Doneer jouw punten aan de Zonnebloem en draag bij aan een onvergetelijk dagje uit of een bijzondere vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

Naar buiten voor een heerlijk dagje uit. Met een lichamelijke beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. Daarom koppelt de Zonnebloem al meer dan 70 jaar lang vrijwilligers aan mensen met een lichamelijke beperking, jong én oud. Ook maakt de Zonnebloem Nederlandse attractieparken, bioscopen, concertlocaties, musea en voetbalstadions toegankelijk voor onder meer rolstoel- en scootmobielgebruikers. In 2014 introduceerde de Zonnebloem de Zonnebloemauto: een betaalbare rolstoelhuurauto waarmee ook familie, vrienden of een vrijwillige chauffeur mee op pad kunnen. Deze auto’s hebben in totaal voor ca 22.000 onvergetelijke dagen gezorgd. Dankzij Vattenfall zijn in 2019 ook de eerste elektrische Zonnebloemauto’s geïntroduceerd in Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Aangepaste vakanties
Voor sommige mensen met een lichamelijke beperking is een aangepast hotelschip de enige mogelijkheid om op vakantie te gaan. Voor hen is er de mogelijkheid mee te varen op het schip MPS van de Zonnebloem. Deelnemers kunnen een terrasje pakken in een mooi plaatsje of hun ogen uitkijken in een indrukwekkende stad. Daarnaast organiseren de lokale afdelingen van de Zonnebloem ook vakanties op maat in Nederland, samengesteld op basis van de wensen van de deelnemers.


Jouw donatie
Vattenfall heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil actief en positief een bijdrage aan haar omgeving leveren. Jouw donatie aan de Zonnebloem komt dan ook volledig ten goede aan de Zonnebloem. Alvast hartelijk bedankt!

 

Anderen bekeken ook

50 punten
St. Energiebank Nederland

Help mee om energie voor iedereen bereikbaar te houden.

Lees meer
50 punten
Stichting Opkikker

Draag je steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer
50 punten
Doneer je punten aan KNRM

Hulp op zee voor mens en dier.

Lees meer

Open cookie settings