Win de Bobbie 2.0 Ramenwasser met waterspray + doekenset t.w.v. € 443,90

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 mei t/m 30 juni 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Zoef Bobbie 2.0 Ramenwasser met waterspray + doekenset

Waarde van de prijs:

€ 443,90

Dat voldane gevoel na het lappen van de ramen? Heerlijk! Als lid van Exclusief maak je nu kans op de Bobbie 2.0 Ramenwasser met waterspray. Een robot die de ramen voor je lapt! De handige schoonmaakrobot is geschikt voor alle oppervlaktes en dankzij de sprayfunctie zorgt hij ervoor dat de doek vochtig blijft.

Bobbie 2.0 Ramenwasser maakt nette rechte banen en neemt daarbij ook een stukje van de vorige baan mee, zodat er niets wordt overgeslagen. Alsof je het zelf doet! De raamwasser heeft ook intelligente software en een gyroscoop die ervoor zorgen dat hij weet waar hij geweest is én weer netjes terugkeert naar zijn startpunt als hij klaar is. Bobbie 2.0 heeft een snoer van 5 meter, zodat hij overal goed bij kan. Daarmee is hij ideaal voor moeilijk bereikbare of hoge ramen.

De Bobbie 2.0 kan gebruikt worden op:
- Hoge ramen
- Moeilijk bereikbare ramen (van bijv. een 
  appartementencomplex)
- Badkamertegels (zonder diepe voegen/naden)
- Ramen van een serre of overkapping
- Deuren, spiegels, zonnepanelen (als je daar zelf bij kunt)

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit Bobbie 2.0 Ramenwasser met waterspray + een doekenset t.w.v. in totaal € 443,90.
  • De winnaar ontvangt: de Bobbie 2.0 Ramenwaser met waterspray, afstandsbediening, aansluitkabel (5 meter), veiligheidskabel, doekenset (2 gele schoonmaakdoeken) en een handleiding.

€ 40 korting op Zoef robotmaaiers + gratis afdekkap
T/m 15 juli 2023 ontvang je als lid van Exclusief naast een gratis afdekkap nu ook € 40 korting op de Robotmaaiers van Zoef Robot. Ga naar de webshop van Zoef Robot en gebruik de kortingscode Vattenfall23 bij het afrekenen.

 

Open cookie settings