Win een Yumeko overtrekset van katoen Tencel™ t.w.v. €199,95

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 mei t/m 30 juni 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Yumeko overtrekset van katoen Tencel™ in een maat en kleur naar keuze

Waarde van de prijs:

€ 199,95

Een Yumeko overtrekset van biologisch katoen Tencel™ is echt de set om van te dromen. Onvoorstelbaar zacht, heerlijk soepel en bijzonder vochtabsorberend. Deze natuurlijke stof, gemaakt van houtpulp, is ook nog eens erg duurzaam om te produceren. Zoals je van Yumeko gewend bent: zacht voor jou, zacht voor de wereld. Je kiest zelf de kleur en maat van de overtrekset, zodat hij helemaal aan je wensen voldoet. En kun je niet wachten tot de uitslag? Scroll snel verder voor een mooie kortingsactie. 


Bad- en beddengoedmerk Yumeko wil slapend de wereld veranderen. Door producten te maken die geproduceerd worden met de grootst mogelijke aandacht voor mens, dier en milieu. Met uitsluitend duurzame, natuurlijke materialen, een eerlijk loon voor alle boeren en vakmensen en met een scherp oog voor dierenwelzijn. En dat alles voor mooie producten van de hoogst mogelijke, luxe kwaliteit.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Yumeko overtrekset van Katoen Tencel™ in een maat en kleur naar keuze t.w.v. maximaal € 199,95.
  • Onderstaande kortingscode van 10% korting is niet geldig op matrassen, cadeaubonnen, voordeelpakketten, sale items, plaid wol landscape en dekbed eiderdons. 

10% korting bij Yumeko
Wil je met een mooie korting bestellen in de webshop van Yumeko? Gebruik de code 10%vattenfall bij het afrekenen en de korting wordt direct verrekend. Geldig t/m 30 juni 2023.


Open cookie settings