Win een Fairphone 3+ met Fairphone giftcard t.w.v. € 150

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 september t/m 31 oktober 2021 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Fairphone 3+ t.w.v. € 439 met Fairphone giftcard t.w.v. € 150

Waarde van de prijs:

€ 589

Een wereld zonder smartphones is haast ondenkbaar! Maar wist je dat de productie hiervan erg belastend is voor het milieu? In dat proces is Fairphone revolutionair. De Fairphone 3+ is een duurzame telefoon, gemaakt met zorg voor mens en milieu. Hij is ontworpen om lang mee te gaan en is gemaakt met 40% gerecycled plastic. Ook verbeteren ze de werkomstandigheden van de mensen die de telefoon maken en kiezen ze voor eerlijkere materialen voor de onderdelen.

De batterij gaat de hele dag mee en als hij aan vervanging toe is, plaats je eenvoudig zelf een nieuwe. Ook het scherm en andere reparaties voer je makkelijk zelf uit. Je krijgt er zelfs een schroevendraaier bij! Met de bijgeleverde giftcard bestel je je benodigde extra accessoires op www.fairphone.com.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Fairphone 3+ met Fairphone giftcard t.w.v. € 150.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Fairphone 3+ t.w.v. € 439 met Fairphone giftcard t.w.v. € 150.
  • De Fairphone 3+ heeft een Android 10 besturingssyteem, Qualcomm Snapdragon 632 4GB RAM, 64GB interne opslagruimte, 3040 mAH vervangbare Li-ion batterij, 48MP camera aan de achterkant (f/1.79) en 16MP camera aan de voorkant (f/2.0), 2.4 & 5 GHz WiFi, Bluetooth® 5, NFC voor kaartbetalingen & meer en Dual Nano SIM 4G (LTE).

Open cookie settings