Win een Bamboo cadeaubox t.w.v. € 59,95

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 augustus t/m 30 september 2021 meedoen aan de winactie.

Prijs:

3 x een duurzame Bamboo cadeaubox t.w.v. € 59,95

Waarde van de prijs:

€ 59,95

Wist je dat de impact van cadeauverpakkingen op het milieu groot is? Je gebruikt ze maar één keer, gooit ze weg en het proces begint weer opnieuw. Cadeaupapier is zelfs niet te recyclen. Dat is zonde! Daarom is de Bamboo cadeaubox bedacht. Een prachtige cadeauverpakking van bamboe, die de ontvanger zelf een tweede leven geeft.

 

Gebruik hem bijvoorbeeld als wijnkistje, of stop er een ander cadeautje in. Hij hoeft daarna niet weggegooid te worden. Je bouwt hem juist om tot prachtige fruitschaal, of gebruikt hem als dinersetje voor bijvoorbeeld zelfgemaakte sushi. Zo is de cadeauverpakking óók een mooie verrassing en draag je bij aan het terugdringen van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

Duurzaamheid
De kistjes zijn ontworpen door The Bamboovement en worden lokaal geproduceerd in een werkplaats in Noord-Brabant. Voor de productie gebruiken ze FSC-gecertificeerd bamboe uit Fujian, China. En voor elk verkocht kistje laten ze een boom planten. Zo wordt de productie van iedere cadeaubox gecompenseerd! Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Bamboo cadeaubox t.w.v. € 59,95.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Bamboo cadeaubox t.w.v. € 59,95. 
  • Afmetingen: 340 x 170 x 170 mm.

Open cookie settings