Win een waardebon van Elements of Freedom t.w.v. €250

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 augustus t/m 30 september 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

3 x een Elements of Freedom waardebon

Waarde van de prijs:

€ 250

Elements of Freedom inspireert mensen om mode onderdeel te maken van een verantwoorde lifestyle, waarin slow fashion centraal staat. Een kledingstuk meer waarderen en kwaliteit verkiezen boven kwantiteit. Elements of Freedom maakt alle collecties eerlijk in Europa, van duurzame materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. 

De duurzame materialen die voor de collecties worden gebruikt zijn heerlijk zacht en comfortabel. Tijdens het productieproces worden er minder chemicaliën gebruikt en wordt het water en energie verbruik sterk gereduceerd. Het grootste deel van de collectie bestaat uit biologisch afbreekbare materialen. Inmiddels bestaat ook een groot deel van de collecties uit gerecyclede materialen. Het voordeel van gerecyclede materialen is dat er geen nieuwe grondstoffen gebruikt hoeven te worden, er minder uitstoot plaatsvindt en dat de afvalberg niet verder groeit. 

Met de waardebon kun je uit de volledige collectie iets moois kiezen. Van heerlijke wollen items voor een lange (na)zomeravond, een zwoele herfst of een koude winter. Kies een vest of trui waar je jaren plezier van hebt. Liever iets anders? Dat kan natuurlijk ook!


Goed om te weten 

  • De prijs bestaat uit een waardebon van Elements of Freedom t.w.v. € 250. 
  • De winnaar ontvangt een digitale tegoedcode die zowel in de winkel als online verzilverd kan worden.


Open cookie settings