Win Start microvezeldoekjes t.w.v. € 6,95

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 april t/m 31 mei 2024 meedoen aan de winactie.

Prijs :

20x een set van 4 Start microvezeldoekjes

Waarde van de prijs :

€ 6,95

De set bestaat uit 4 doekjes met verschillende structuren in verschillende grijze en groene tinten. Deze doekjes zijn gemaakt van hoogwaardige microvezels die effectief vuil, stof en vlekken verwijderen. Met hun fijne structuur en absorberende eigenschappen zijn ze ideaal voor het reinigen van verschillende oppervlakken; keukenapparatuur, ramen, meubels en nog veel meer. 

De doekjes zijn herbruikbaar en kunnen worden gewassen, ze blijven van dezelfde kwaliteit waardoor ze lekker lang mee gaan; wel zo duurzaam.  

Een doosje bevat 4 verschillende soorten doekjes voor: - Ramen: voor schone, streepvrije ramen en spiegels- De keuken: verwijdert vet en ingedroogde plekken- Algemeen: verwijdert stof en kan gebruikt worden als poetsdoek (voor alle oppervlakken)- De badkamer: geschikt voor de douchedeur, kraan, tegels, gootsteen enz.

Duurzame doekjes 
Smart microvezel schoonmaakdoekjes zijn voorzien van het Nordic Swan ECO-label. Dit betekent dat deze doekjes voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gezondheid, milieu en klimaat.

Goed om te weten 

  • De prijs bestaat uit een set van 4 Start microvezeldoekjes t.w.v. € 6,95. 
  • Afmetingen doekjes: 32 x 31 cm.
  • Met Nordic Swan ECO-label.

Open cookie settings