Win een Sit & Heat warmtekussen t.w.v. € 114,95

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 mei t/m 30 juni 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

3 x een Sit & Heat warmtekussen

Waarde van de prijs:

€ 114,95

Met een Sit & Heat warmtekussen zit je er het hele jaar warmpjes bij! Lekker in de tuin onder de veranda, of gewoon thuis op de bank met je favoriete serie. 

Door de duurzame manier van verwarmen kan de thermostaat thuis een paar graden omlaag. Hierdoor bespaar je energie en blijf je op een zeer comfortabele manier warm. Lekker voor jou, beter voor het milieu! Het kussens is in twee verschillende uitvoeringen te krijgen: met heerlijk zacht velours of een stoere urban stof. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren.

Sit & Heat is ontstaan vanuit het probleem van terrasverwarmers, die onnodig veel energie verbruiken en veel geld kosten. De oplossing: verwarmde kussens. Het unieke aan Sit & Heat is de combinatie van energiebesparing en meer comfort. Energie gaat niet langer verloren aan de buitenlucht, omdat de warmte bij degene blijft die erop zit. Verantwoord en lekker warm!

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Sit & Heat warmtekussen met powerbank naar keuze t.w.v. € 114,95.
  • Je kunt kiezen uit zacht velours of een urban stof.
  • De powerbank heeft 10.000 mAh.

10% korting bij Sit & Heat
Speciaal voor leden van Exclusief biedt Sit & Heat een korting van 10% in hun eigen webshop. Gebruik de code vattenfall10 bij het afrekenen.

Open cookie settings