Win een Leifheit droogmolen + BRAUZZ. wasstrips t.w.v. €69,99

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 mei t/m 30 juni 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Leifheit droogmolen + BRAUZZ. wasstrips

Waarde van de prijs:

€ 69,99

Deze set laat je bewust de was doen. Je was laten drogen zonder droger bespaart namelijk energie. Met BRAUZZ. wasstrips kies je ook nog eens voor een duurzamer alternatief ten opzichte van vloeibaar wasmiddel. Ook ideaal voor op vakantie of als je klein woont.

Leifheit pop-up droogmolen t.w.v. € 54,99
Op deze pop-up droogmolen hang je zonder problemen maar liefst 14 meter schone was te drogen, op een vierkant meter. De droogmolen zelf weegt slechts 3,6 kg en is eenvoudig met één hand te bedienen. Op 14 meter waslijn hang je met gemak een volledige was op en dan heb je vaak nog ruimte over! Volledig ingeklapt is de droogmolen slechts 12 cm breed. Ideaal als je klein woont om hem mee wilt nemen op vakantie. Inclusief beschermhoes.

BRAUZZ. wasstrips t.w.v. € 15
Wasstrips zijn het duurzamere alternatief voor vloeibaar wasmiddel. Ze zijn namelijk 20 keer lichter, waardoor het product in transport minder belastend is. De wasstrips zijn vrij van microplastics, conserveringsmiddelen of bleekmiddel en ze zijn makkelijk biologisch afbreekbaar. De verpakking is ook nog eens 100% recycleerbaar. En: ze laten je wasgoed heerlijk ruiken! Eén verpakking is genoeg voor 32 wasbeurten en de wasstrips zijn geschikt voor witte, bonte en donkere was die je wast op 15°C tot 95°C. Met de geur Sea Breeze.

Goed om te weten

Open cookie settings