Win 6 maanden koffie van de Koffiejongens t.w.v. € 119,70

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 november t/m 31 december 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

3 x 6 maanden koffie van de Koffiejongens t.w.v. € 119,70

Waarde van de prijs:

€ 119,70

Heerlijk, duurzaam én gewoon bij je thuis bezorgd!

Met de koffie van de Koffiejongens drink je thuis heerlijke, duurzame koffie. De cups zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar. En ze bezorgen ze gewoon bij je thuis. De Koffiejongens drinken hun koffie het liefst zwart, maar hun bedrijf is hartstikke groen: gecertificeerde plantages, biologisch afbreekbare cups en zoveel mogelijk bezorging met de fiets. 

Gecertificeerde koffie
Door de koffie van de Koffiejongens te drinken, draag je bij aan betere leefomstandigheden van de koffieboeren en hun families. Ook is de koffie gegarandeerd geteeld met respect voor de natuur. De boeren worden door UTZ en de Rainforest Alliance getraind in het gebruik van betere, meer efficiënte landbouwmethodes die beter voor het milieu zijn. Denk aan het minimaliseren van het gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen.

Kortingsactie
Wil je de koffie van de Koffiejongens een keer proberen? Met de speciale Exclusief-actie krijg je nu € 5 korting op 60 koffiecups. Dat is het proberen waard, toch?

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op 6 maanden gratis koffie van de Koffiejongens t.w.v. € 119,70. 


Goed om te weten 

  • De winnaar ontvangt 6 maanden lang elke maand 60 koffiecups t.w.v. in totaal € 119,70.


Open cookie settings