Win de Full Flavour Box van Mitsuba t.w.v. € 19,95

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 maart t/m 30 april 2024 meedoen aan de winactie.

Prijs :

10 x Full Flavour Box van Mitsuba

Waarde van de prijs :

€ 19,95

Met de snacks van Mitsuba haal je de knallende energie van Azië in huis en vier je het onverwachte in het leven… Het is de perfecte combinatie van de Nederlandse borrelsnack, maar dan met een Oosterse twist. In de Full Flavour Box zitten verschillende favorieten: chips, rijstcrackers, zoutjes en nog veel meer snacks in de lekkerste smaken.

In samenwerking met The Seaweed Company ondersteunt Mitsuba de groei van duurzame zeewierboerderijen. Daarmee verminderen ze de koolstofuitstoot en helpen ze oceanen te herstellen. Voor elke verkochte zak Seaweed Crisps planten ze een stuk zeewierboerderij van A4-formaat aan. Ze verwachten in de komende 5 jaar maar liefst 5 voetbalvelden aan te leggen, om zo 50 boerenfamilies te kunnen steunen. Zo zijn de snacks dus niet alleen lekker, maar ook beter voor onze toekomst.

Goed om te weten 

  • De prijs bestaat uit de Full Flavour Box van Mitsuba t.w.v. € 19,95.
  • Inhoud van de Full Flavour Box: Seaweed Crisp Paprika en Seaweed Crisp Sea Salt, Sea Salt Crispy Rice Crackers en Wasabi Crispy Rice Crackers, Japanese Peanut Crunch & Crispies, Thai Chili Crispies, Wasabi Peanut Crunch, Wasabi Peanut Crunch & Crispies, Sriracha Peanut Crunch, Salted Crunchy Edamame.

Open cookie settings