Win een BougieBougie kaarsenpakket t.w.v. € 19,50

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 oktober t/m 30 november 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

10 x een BougieBougie Light Up Long kaarsenpakket

Waarde van de prijs:

€ 19,50

Met BougieBougie krijg je de mooiste kaarsen gewoon door de brievenbus. Elke maand, voor een keertje of als cadeau. Light up your day, of die van iemand anders! Het pakket Light Up Long bestaat uit 8 luxe extra lange dinerkaarsen in verschillende kleuren.

Ze worden bezorgd in een mooie doos die door de brievenbus past. En ze zijn door en door gekleurd (dus ook de binnenkant heeft kleur) én de onderkant van de kaarsen loopt taps toe, dus ze passen echt in bijna iedere kandelaar. 

Voor wie het nog niet wist: je spreekt BougieBougie uit als ‘boesjie, boesjie’ en is Frans voor kaars. Of eigenlijk: Maastrichts voor kaars. Want daar liggen de roots van oprichtster Frederiek van Waes. Dat is ook waar haar oma woonde, die voor iedereen altijd een kaarsje opstak, of het nou voor een zieke tante was of een goed cijfer voor je proefwerk.


Goed om te weten

  • Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een BougieBougie Light Up Long kaarsenpakket t.w.v. € 19,50.
  • De 8 kaarsen zijn 30 cm hoog en hebben een diameter van 2,6 cm.
  • Branduren: 20 uur.

 

15% korting op de hele lijn
Met de code BougieBougiexVattenfall krijg je 15% korting op de hele kaarsenlijn van BougieBougie. Gebruik de kortingscode bij het afrekenen. De korting is te verzilveren t/m 15 december 2022 en is niet van toepassing op de abonnementen.Open cookie settings