Beleef WILDLANDS Adventure Zoo voor maar € 17,50 p.p.

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen en verzilveren t/m 24 maart 2021. De entreetickets zijn geldig t/m 31 maart 2021.

Actie:

Je bezoekt nu WILDLANDS voor maar € 17,50 per persoon.

Normale prijs:

10 t/m 64 jaar: € 27,50, 3 t/m 9 jaar: € 23, 65+: € 26

Met Exclusief kun je nu heel voordelig naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Je betaalt maar € 17,50 per persoon en dat is een korting tot wel € 10! Wie neem jij mee?

Bij WILDLANDS ontdek je nieuwe werelden en sta je oog in oog met wilde dieren. Neem met WILDLANDS Backstage een kijkje achter de schermen in de dieetkeuken en bij de pluktuin. Zie waar de olifanten verzorgd worden en bezoek het winterverblijf van de nijlpaarden. Neem vooral ook een kijkje bij de waterfabriek en de living machine, hét duurzame hart van het park. Als je klaar bent achter de schermen kun je je jezelf even opwarmen in de overdekte jungle, waar je vanuit de boot de olifanten van heel dichtbij kunt bewonderen en ontdek de dwergoeistities, de kleinste aapjes ter wereld, in de Jungle Arena. Sta in het Poolstation oog in oog met ijsberen en test in het Sonar Station je kennis over walvissen. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs. Een heerlijke dag voor iedereen!

 

Coronamaatregelen

WILDLANDS is veilig ingericht voor jouw bezoek en volgt de richtlijnen en geldende maatregelen van het RIVM en de overheid. Kijk ook op www.wildlands.nl voor actuele informatie en veelgestelde vragen.

Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen en verzilveren t/m 24 maart 2021.
  • De entreetickets kunnen besteld worden voor een datum t/m 31 maart 2021. Let op: i.v.m. de Corona maatregelen reserveer je bij aankoop van de tickets nu ook meteen de bezoekdag en aankomsttijd.
  • Per kortingsvoucher kun je maximaal 5 entreetickets met korting bestellen.
  • De entreetickets met korting kunnen alleen vooraf online besteld worden via de speciale actiepagina op de kortingsvoucher.
  • Met de entreetickets kun je zowel voor als achter de schermen WILDLANDS bezoeken. WILDLANDS Backstage is tot 1 maart geopend. Daarna is het park natuurlijk ook gewoon voor de schermen te bezoeken.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen.

Open cookie settings