30% korting op een 5D vlucht bij THIS IS HOLLAND!

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 30 juni 2021 en verzilveren t/m 31 augustus 2021.

Actie:

Je betaalt nu € 23,80 voor 2 volwassenen bij THIS IS HOLLAND.

Normale prijs:

Twee volwassenen € 34, twee kinderen t/m 12 jaar € 20

Met Exclusief breng je nu héél voordelig een bezoek aan de attractie THIS IS HOLLAND in Amsterdam. Geniet samen met je vrienden en familie van een adembenemende vliegreis in de ultieme 5D Flight Experience. Dit vergeet je écht nooit meer!

Bij THIS IS HOLLAND ervaar je een spectaculaire 5D Flight Experience over vele must-sees van Nederland! Je voelt je voor even een vogel en bewondert vanuit de lucht de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer. Waanzinnige special effects - zoals wind, nevel en geur - prikkelen al je zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Laat je verrassen door de schoonheid van Nederland en word verliefd op het gevoel van vliegen.

Wat maak je mee?
De Experience bestaat uit vier verschillende onderdelen en neemt je mee op een adembenemende 1-uur durende reis door en over Nederland. Door middel van speciale videoprojecties ontdek je in de eerste twee shows meer over het ontstaan van Nederland en de bijzondere watergeschiedenis. Ook maak je alvast kennis met een aantal unieke locaties uit de vlucht. Vervolgens beleef je hét ultieme hoogtepunt: de 5D Flight Experience van 9 minuten. Een onvergetelijke ervaring!

Waar is THIS IS HOLLAND?
THIS IS HOLLAND is het iconische ronde gebouw tussen A'DAM Lookout en Eye Filmmuseum, achter het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Met het gratis pontje ben je er zó, deze vertrekt elke 4 minuten. Ook kun je gemakkelijk parkeren in de ondergrondse openbare parkeergarage. Een mooi centraal punt voor een dagje Amsterdam!

Vattenfall & THIS IS HOLLAND
Wij vinden het geweldig om een rol te kunnen spelen in de verduurzaming van Nederlands leukste attractie. Want op het gebouw van THIS IS HOLLAND ligt een compleet zonnepanelen dak met 168 panelen. En met verdere hulp van onze windmolens kun je hier de enige CO2-neutrale vlucht in de wereld maken. Hoe bijzonder is dat? En ook leuk: in de 5D vlucht vlieg je zelfs over dit windmolenpark. Prettige vlucht!


Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 30 juni 2021.
  • De korting is geldig t/m 31 augustus 2021.
  • Per voucher ontvang je 30% korting op minimaal 2 en maximaal 6 entreetickets.
  • Op de kortingsvoucher lees je hoe je jouw entreekaarten online met korting bestelt.
  • Zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen, kinderen onder de 100 cm en kinderen jonger dan 4 jaar mogen niet plaats nemen in The Flight Experience.

Open cookie settings