Schnitzelmenu + skipas bij SnowWorld

Vattenfall Klantendagen:

Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 januari 2020 en gebruik maken van de kortingsactie t/m 31 maart 2020.

Actie:

Volwassenen betalen voor 1 uur skipas + schnitzelmenu € 25, kinderen € 17,50.

Normale prijs:

Volwassenen: € 37 en kinderen: € 25,50.

Je hoeft niet af te reizen naar verre oorden om het echte wintersportgevoel te ervaren: dit kan gewoon bij SnowWorld in Amsterdam, Landgraaf, Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer. Heb je zin om een uur te skiën of snowboarden en te genieten van een heerlijk schnitzelmenu, met flinke korting? Bestel snel je kortingsvoucher!

Knisperende sneeuw, verschillende pistes en lekker veel liften… dat betekent heel veel afdalingen! Oefen al je ski- of snowboardkunsten, zonder de lange reis. SnowWorld Amsterdam en Terneuzen beschikken over 2 pistes en verschillende sleep- en bandliften. SnowWorld Rucphen heeft 4 pistes en 8 liften. SnowWorld Zoetermeer heeft 3 pistes met 10 liften en Landgraaf biedt 5 pistes met 9 liften, waarvan een 6-persoons stoeltjeslift. Of je nu beginnend of gevorderd bent, er zit dus altijd wel een piste voor je bij! Trek gekregen van al die afdalingen? Een heerlijk schnitzelmenu wacht op jullie. Eet smakelijk!


Groene pistes? 
Om ervoor te zorgen dat het energieverbruik zo laag mogelijk is, heeft SnowWorld 13.000 zonnepanelen geïnstalleerd op de daken van de pistes. Al deze zonnepanelen zorgen ervoor dat de skipistes op zonnige dagen geen energie van buitenaf nodig hebben. Ook wordt de restwarmte van de koelinstallaties gebruikt om delen van de panden te verwarmen, én is de verlichting op de pistes vervangen door ledlampen. Door al deze maatregelen heeft SnowWorld niet alleen de witste, maar ook de groenste pistes.


Goed om te weten

 • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 januari 2020 en verzilveren t/m 31 maart 2020.  
 • Tegen inlevering van de kortingsvoucher betalen volwassenen voor een schnitzelmenu + 1 uur skipas € 25 i.p.v. € 37, kinderen betalen € 17,50 i.p.v. € 25,50. 
 • De kortingsvoucher is niet geldig in de kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020).
 • De kortingsvoucher is geldig voor één persoon. Het is mogelijk om meerdere kortingsvouchers aan te vragen.
 • Print de kortingsvoucher en neem deze mee naar de kassa van SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Rucphen, Terneuzen of Zoetermeer. 
 • De kortingsactie is exclusief materiaalhuur.
 • Het schnitzelmenu kan vanaf 12.00 uur besteld worden. 
 • Let op! Bij SnowWorld Rucphen en Terneuzen is het noodzakelijk om vooraf een reservering te maken bij het restaurant voor het schnitzelmenu.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.
 • Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
 • Op reeds gekocht tickets wordt geen restitutie verleend.

Open cookie settings