20% korting op De Tuinen van Appeltern

Verzilverperiode:

Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 30 september en verzilveren t/m 30 november 2023.

Actie:

Bewonder De Tuinen van Appeltern met 20% korting en betaal € 14,40 per ticket.

Normale prijs:

Entreetickets € 17,97

Kom naar De Tuinen van Appeltern en laat je meenemen door meer dan 200 voorbeeldtuinen en duizenden plantcombinaties!

In het Land van Maas en Waal liggen De Tuinen van Appeltern, 22 hectare aan biodiversiteit waarin je geheel tot rust komt. Dwaal eindeloos door het park en laat je inspireren door al het moois wat de natuur te bieden heeft. Er worden steeds nieuwe tuinen aangelegd, met de nieuwste planten en producten. 

Genoeg te doen
Appeltern is de perfecte plek voor een leuk dagje weg met het hele gezin. Het park is toegankelijk voor iedereen. Ontdek De Oude Tuin waar alles is begonnen, talloze gezellige paviljoentjes, sfeervolle tuinen en kleurrijke plantensoorten in het park en koop de mooiste exemplaren van het seizoen op onze plantenmarkt.

De allerkleinste bezoekers kunnen hun energie kwijt door te klimmen en klauteren op het ontdekkingseiland. Maak je bezoek compleet met een heerlijke High-tea, picknickmand of Take-away lunch met heerlijke lekkernijen. 

Wil je alle opgedane inspiratie toepassen op je eigen tuin? Alle tuinen zijn genummerd, en door middel van QR-codes gekoppeld aan pagina’s op onze website waarop je informatie, materialen en leveranciers kunt vinden. Sommige producten zijn zelfs gelijk te bestellen in onze webshop! 


De beleving begint op www.Appeltern.nl waar je gehele sfeerimpressies, tuinadvies en een plantenencyclopedie kunt vinden met meer dan 500 soorten. Tot snel!


Goed om te weten

  • De kortingsvoucher kan besteld worden t/m 30 september 2023. 
  • De kortingsvoucher kan verzilverd worden t/m 30 november 2023. 
  • Met deze kortingsvoucher ontvang je als klant van Vattenfall 20% korting op de entree van De Tuinen van Appeltern. Je betaalt dan € 14,40 i.p.v. € 17,97 per entreeticket. 
  • De kortingsvoucher kan bij de kassa van De Tuinen van Appeltern ingeleverd worden.
  • De korting is niet geldig op online tickets.
  • Kindertickets kunnen ook aan de kassa gekocht worden.
  • Je kunt maximaal 4 entreetickets met korting bestellen. 

Open cookie settings