20% korting op Appeltern Adventure Gardens

Verzilverperiode:

Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 30 september en verzilveren t/m 30 november 2023.

Actie:

Bewonder Appeltern Adventure Gardens met 20% korting en betaal € 14,40 per ticket.

Normale prijs:

€ 17,97 per entreeticket

Kom naar Appeltern Adventure Gardens, voorheen De Tuinen van Appeltern, en laat je meenemen door meer dan 200 voorbeeldtuinen en duizenden plantcombinaties!

In het Land van Maas en Waal liggen Appeltern Adventure Gardens, 22 hectare aan biodiversiteit waarin je geheel tot rust komt. Dwaal eindeloos door het park en laat je inspireren door al het moois wat de natuur te bieden heeft. Er worden steeds nieuwe tuinen aangelegd, met de nieuwste planten en producten. 

Genoeg te doen
Appeltern Adventure Gardens is de perfecte plek voor een leuk dagje weg met het hele gezin. Het park is toegankelijk voor iedereen. Ontdek De Oude Tuin waar alles is begonnen, talloze gezellige paviljoentjes, sfeervolle tuinen en kleurrijke plantensoorten in het park en koop de mooiste exemplaren van het seizoen op onze plantenmarkt.

De allerkleinste bezoekers kunnen hun energie kwijt door te klimmen en klauteren op het ontdekkingseiland. Maak je bezoek compleet met een heerlijke High-tea, picknickmand of Take-away lunch met heerlijke lekkernijen. 

Wil je alle opgedane inspiratie toepassen op je eigen tuin? Alle tuinen zijn genummerd, en door middel van QR-codes gekoppeld aan pagina’s op onze website waarop je informatie, materialen en leveranciers kunt vinden. Sommige producten zijn zelfs gelijk te bestellen in onze webshop! 


De beleving begint op www.appeltern.nl waar je gehele sfeerimpressies, tuinadvies en een plantenencyclopedie kunt vinden met meer dan 500 soorten. Tot snel!


Goed om te weten

  • De kortingsvoucher aanvragen kan t/m 30 september 2023. 
  • De kortingsvoucher inwisselen kan t/m 30 november 2023. 
  • De kortingsvoucher is geldig voor 20% korting op de entree van Appeltern Adventure Gardens. Je betaalt dan € 14,40 i.p.v. € 17,97 per entreeticket. 
  • De kortingsvoucher kan bij de kassa van Appeltern Adventure Gardens ingeleverd worden.
  • De korting is niet geldig op online tickets.
  • Kindertickets kunnen ook aan de kassa gekocht worden.
  • Je kunt maximaal 4 entreetickets met korting bestellen. 

Open cookie settings