Biologische Werfzeep

tijdelijk niet
op voorraad
:

Zepen van Werfzeep zijn met de hand gemaakt: zonder synthetische toevoegingen, plastics, palmolie en dierlijke vetten; mét voedende plantaardige oliën, liefde en aandacht.

 

Doordat Werfzeep uitgaat van de kracht van heilzame ingrediënten, zijn al hun zepen verzorgend en zacht, voor jou en de natuur. Je kunt kiezen uit drie verschillende zepen: kruidenzeep, olijfzeep of calendulazeep. Of je neemt ze gewoon allemaal!


Werfzeep kruidenzeep 
Deze bom van kruiden is lekker krachtig. De intens frisse geur van diverse kruiden zoals rozemarijn, lavendel, basilicum, kruizemunt en meer komen je tegemoet. Dit lekkere zeepje is goed aanwezig en kan jouw huid lekker verwennen. Inhoud: 100 gram. Van gecertificeerd biologische herkomst en palmolievrij.


Werfzeep Olijfzeep 
Olijfolie wordt al duizenden jaren verzeept. Olijfzeep is heel mild door het hoge percentage oleïne (oliezuur) in olijfolie. Hierdoor schuimt het vlak zonder grote bellen en verzorgt het je huid, en werkt het hydraterend en verzachtend. De olijfzeep bevat geen etherische oliën, en dat is wel zo prettig als je niet van sterke geuren houdt of allergisch bent voor de meeste etherische oliën. Olijfzeep is van nature vrij van allergenen. Geschikt voor de zeer gevoelige huid. Inhoud: 100 gram. Van gecertificeerd biologische herkomst en palmolievrij.


Werfzeep calendulazeep 
Extra milde zeep, geheel gericht op de verzorging van een droge en geïrriteerde huid. De zeep is zeer zacht en bevat voedende en ondersteunende oliën van avocado, olijf, borage, karitéboter en etherische olie van ceder. Cederolie werkt kalmerend, is licht antiseptisch en ondersteunt bij huiduitslag. Calendula werkt ontsteking werend, wondhelend en verzachtend. Hierdoor kan het goed helpen bij gevoelige en geïrriteerde huid. Calendulazeep is van nature vrij van allergenen. Inhoud: 100 gram. Van gecertificeerd biologische herkomst en palmolievrij.

Anderen bekeken ook

250 punten +12.25
Sokken van SOXS

Eerlijk, natuurlijk en duurzaam.

Lees meer
250 punten +12.60
Rituals M

Een heerlijk verwenpakket voor jezelf of voor een ander.

Lees meer
385 punten
Ecologische handzeep

Heerlijk geurend en zacht voor de handen.

Lees meer

Open cookie settings