tado° uitbreiding: slimme radiatorknop

tijdelijk niet
op voorraad
:

Met deze radiatorknop van tado° beheer je radiatoren afzonderlijk van elkaar.

 

Dit is een radiatorknop van tado°, een uitbreiding als je meer radiatorknoppen wil installeren op je tado°-systeem. Met de slimme radiatorknoppen, regel je de radiatoren in verschillende kamers afzonderlijk van elkaar. Je hebt één slimme radiatorknop per radiator nodig. Om ze te kunnen gebruiken, heb je de tado° internetbridge nodig. Met tado° bespaar je nog meer op je stookkosten en krijg je meer wooncomfort. De basis van je setup is een tado° startkit (V2, V3, V3+) met internetbridge om verbinding te maken met het internet. Voeg extra slimme thermostaten en slimme radiatorknoppen toe om nog meer controle over je huisklimaat te krijgen. Stuur meerdere verwarmingszones en kamers afzonderlijk aan. Op die manier heb je altijd de juiste temperatuur op het juiste moment in elke plek in huis. Je beheert alle zones overzichtelijk in de app.

Belangrijk om te weten
  • Deze losse tado° slimme radiatorknop werkt NIET als je nog geen thermostaat hebt (of tado bridge). Als je nog geen thermostaat hebt, bestel dan de startkit.
  • De tado° slimme radiatorknop werkt NIET met alle merken radiatorkranen, alleen met thermostatische radiatorventielen. Ze vervangen je huidige radiatorknop, dus kijk van tevoren goed of zo’n slimme radiatorknop op jouw radiator past. Bekijk het overzicht voor een lijst met de meest gangbare merken die werken met de tado° slimme radiatorknoppen.
  • Kijk hier of de slimme radiatorknop werkt met je radiatorventiel.

Anderen bekeken ook

10 punten +17.50
Digitale tijdschakelklok

Zet apparaten alleen aan wanneer je ze gebruikt.

Lees meer
10 punten +9.00
Tochtstrip E-profiel 1-3 mm

Met goede tochtstrips voorkom je verspilling van energie.

Lees meer
10 punten +15.95
Radiatorfolie

Bespaar tot € 25 per jaar met deze radiatorfolie.

Lees meer

Open cookie settings