tado° slimme thermostaat starterkit V3+ bedraad

tijdelijk niet
op voorraad
:

Met deze tado° slimme thermostaat starterkit krijg je eenvoudig controle over je thermostaat.

 

Met de tado° slimme thermostaat starterkit V3+ krijg je inzicht in je verbruik. Zo krijg je meer wooncomfort én bespaar je op je energierekening. Tot wel 15%*! Ook is het mogelijk om kamers los van elkaar te bedienen en met het verwarmingsalgoritme, rekent de slimme thermostaat uit hoeveel jij maximaal kunt besparen.
 
Een verbeterde thermostaatinterface en de nieuwe slimme schema’s in de app maken je verwarming beheren nog makkelijker. Hij stuurt bijvoorbeeld je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmt alleen als je thuis bent. Alle nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT. Stel de kit in zoals jij wilt, bestuur het systeem met je stem en verbind met applicaties en slimme apparaten. 

Goed om te weten
  • Deze tado° slimme thermostaat V3+ is met draad.
  • Deze starterkit bestaat uit: Een slimme thermostaat met handleiding, internetbridge, USB-kabel, stekker, ethernetkabel, bevestigingsschroeven, kleefstrips, stickers om te kabels te markeren en 3 AAA-batterijen.
 
*Besparen met een slimme thermostaat
In een gemiddelde woning met bewoners die hun huis nog niet bewust zuinig verwarmen, kan een slimme thermostaat 15% besparen aan gas voor verwarming (bron: Milieu Centraal).

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
225 punten
3 afvalscheidingstassen

Set van 3 tassen om pmd-afval te scheiden

Lees meer
260 punten
Brievenbusborstel

Zorgt ervoor dat er geen wind door de brievenbus waait.

Lees meer

Open cookie settings