tado° slimme thermostaat starterkit V3+ bedraad

tijdelijk niet
op voorraad
:

Met deze tado° slimme thermostaat starterkit krijg je eenvoudig controle over je thermostaat.

 

Met de tado° slimme thermostaat starterkit V3+ krijg je inzicht in je verbruik. Zo krijg je meer wooncomfort én bespaar je op je energierekening. Tot wel 31%! Ook is het mogelijk om kamers los van elkaar te bedienen en met het verwarmingsalgoritme, rekent de slimme thermostaat uit hoeveel jij maximaal kunt besparen.
 
Een verbeterde thermostaatinterface en de nieuwe slimme schema’s in de app maken je verwarming beheren nog makkelijker. Hij stuurt bijvoorbeeld je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmt alleen als je thuis bent. Alle nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT. Stel de kit in zoals jij wilt, bestuur het systeem met je stem en verbind met applicaties en slimme apparaten. 

Goed om te weten
De tado° slimme thermostaat starterkit V3+ is bedraad en bestaat uit: Een slimme thermostaat met handleiding, internetbridge, USB-kabel, stekker, ethernetkabel, bevestigingsschroeven, kleefstrips, stickers om te kabels te markeren en 3 AAA-batterijen.

Actievoorwaarden 

  • De puntenkorting is geldig t/m 31 januari 2022.
  • Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht.

Anderen bekeken ook

995 punten
Alecto smartcamera

Bewegingscamera die werkt op WiFi.

Lees meer
935 punten
2x Philips Hue White Ambiance

E27 slimme Bluetooth verlichting.

Lees meer
935 punten
Philips Hue Bewegingssensor

Activeer je slimme lampen.

Lees meer

Open cookie settings