Netatmo slimme modulerende thermostaat + radiatorknoppen

tijdelijk niet
op voorraad
:

Slim je huis verwarmen en kamers afzonderlijk verwarmen.

 

Met een slimme thermostaat kun je heel eenvoudig energie besparen, omdat hij helpt om je huis slimmer te verwarmen. Koppel de Netatmo slimme modulerende thermostaat aan de Netatmo app op je smartphone. Vanaf nu stel je je thermostaat op afstand in en kan het energie besparen beginnen! En met de meegeleverde radiatorknoppen in deze set, verwarm je kamers ook afzonderlijk. De thermostaat werkt ook met smart home platforms zoals Google Assistant, Homekit en Alexa. Zo koppel je de thermostaat bijvoorbeeld aan je slimme deurbel, zodat hij precies weet wanneer je van huis gaat. Ook houdt de thermostaat rekening met het weer en de omgeving van je huis, om de temperatuur goed te regelen. De thermostaat werkt op een batterij, dus je plaatst hem overal in huis zonder draden. En wist je dat deze thermostaat geschikt is voor stadsverwarming, blokverwarming en vloerverwarming?

Wil je weten of deze thermostaat geschikt is voor jouw ketel of wil je meer informatie of ondersteuning? Kijk dan op de site van Netatmo.

Goed om te weten
 
  • Geschikt voor modulerende cv-ketels.
  • Temperatuurbereik: 0 - 50°C.
  • Ook geschikt voor Amazon Alexa, Apple HomeKit, Homey, IFTTT, Google Assistant.
  • Inhoud pakket: 1 slimme Modulerende Thermostaat, 2 slimme radiatorknoppen, 1 Relais, 1 mobiele stand en 1 wandbeugel, 1 montageplaat, 1 adapter voor verwarmingsketel, 4 kleurenstickers, 2 AAA-batterijen, 4 schroeven en 4 pluggen.
  • We raden je aan om je slimme thermostaat door een installateur te laten plaatsen.

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
10 punten +49.950000
Complete Innr starterkit
Extra Voordeel

Makkelijk beginnen met slimme verlichting.

Lees meer
225 punten
3 afvalscheidingstassen

Set van 3 tassen om pmd-afval te scheiden

Lees meer

Open cookie settings