Netatmo slimme modulerende thermostaat

tijdelijk niet
op voorraad
:

Slim je huis verwarmen = besparen op je energierekening.

 

Met een slimme thermostaat kun je heel eenvoudig energie besparen, omdat hij helpt om je huis slimmer te verwarmen. Koppel de Netatmo slimme modulerende thermostaat aan de Netatmo app op je smartphone. Vanaf nu stel je je thermostaat op afstand in en kan het energie besparen beginnen! De thermostaat werkt ook met smart home platforms zoals Google Assistant, Homekit en Alexa. Zo koppel je de thermostaat bijvoorbeeld aan je slimme deurbel, zodat hij precies weet wanneer je van huis gaat. Ook houdt de thermostaat rekening met het weer en de omgeving van je huis, om de temperatuur goed te regelen.

De thermostaat werkt op een batterij, dus je plaatst hem overal in huis zonder draden. En wist je dat deze thermostaat geschikt is voor stadsverwarming, blokverwarming en vloerverwarming? En met extra slimme radiatorknoppen kun je ook de temperatuur per kamer instellen. Een Netatmo slimme thermostaat met radiatorknoppen bestel je hier.

Wil je weten of deze thermostaat geschikt is voor jouw ketel of wil je meer informatie of ondersteuning? Kijk dan op de site van Netatmo.


Goed om te weten 
  • Geschikt voor modulerende cv-ketels.
  • Temperatuurbereik: 0 - 50°C.
  • Ook geschikt voor Amazon Alexa, Apple HomeKit, Homey, IFTTT, Google Assistant.
  • Inhoud pakket: 1 slimme Modulerende Thermostaat, 1 Relais, 1 mobiele stand en 1 wandbeugel, 1 montageplaat, 1 adapter voor verwarmingsketel, 4 kleurenstickers, 2 AAA-batterijen, 4 schroeven en 4 pluggen.
  • We raden je aan om je slimme thermostaat door een installateur te laten plaatsen.

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
10 punten +42.000000
Verwarmde bureaulegger

Aangenaam werken en je thermostaat omlaag.

Lees meer
10 punten +26.000000
DRYCAR Car Wash

Was en poets je auto zonder water

Lees meer

Open cookie settings