Netatmo slimme radiatorknop

tijdelijk niet
op voorraad
:

Gebruik de radiatorknoppen om je huis slim te verwarmen.

 

Met een slimme radiatorknop krijg je heel eenvoudig inzicht in je energieverbruik, zodat je energie kunt gaan besparen. Koppel de Netatmo slimme radiatorknop aan de app op je smartphone, stel je radiatoren op afstand in en verwarm kamers afzonderlijk van elkaar. De slimme radiatorknop heeft ook een nachtmodus. Verwarm bijvoorbeeld alleen de slaapkamers en verlaag de temperatuur in de rest van het huis. Of zet de verwarming’s nachts overal lager, om wat extra energie te besparen.

En wist je dat als de Netatmo radiatorkraan een open raam waarneemt, hij de verwarming in de ruimte automatisch uitschakelt? Scheelt een hoop energie! Of zet de temperatuur in een specifieke ruimte tijdelijk 3 uur hoger. Ook analyseert hij de ruimte realtime en stemt de verwarming af op de hoeveelheid zon en het gebruik van de ruimte.

Goed om te weten 

  • Een Netatmo slimme radiatorknop.
  • De Netatmo radiatorknop is een uitbreiding op de Netatmo thermostaat en werkt alleen in combinatie met een Netatmo Thermostaat.
  • Geschikt voor thermostatische radiatorkranen van de merken: Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens Terrier.
  • Geschikt voor Apple HomeKit.

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
10 punten +49.950000
Complete Innr starterkit
Extra Voordeel

Makkelijk beginnen met slimme verlichting.

Lees meer
225 punten
3 afvalscheidingstassen

Set van 3 tassen om pmd-afval te scheiden

Lees meer

Open cookie settings