Proefpakket Moyee Coffee

tijdelijk niet
op voorraad
:

Bestel de digitale voucher en doe samen met Moyee Coffee mee met de koffierevolutie!

 

Moyee Coffee is niet gestart om koffie te verkopen. Klinkt bijzonder, toch? Natuurlijk willen ze je wel koffie verkopen, maar bovenal willen ze de groeiende ongelijkheid in de koffiewereld terugdringen. Prachtige missie!

Wil jij bijdragen aan de FairChain revolutie die Moyee Coffee gestart is? Bestel dan de digitale voucher voor het proefpakket met 3 smaken en ontdek welke koffie het beste bij jou past. Elke slok telt!

In het proefpakket zitten drie toegankelijke koffies: de fruitige Double, ronde Triple en de krachtige Dark Side Roast. Kies voor filtermaling, espressomaling of hele bonen en geniet verantwoord van jouw Moyee FairChain Specialty Coffee.
 
Zo werkt Moyee Coffee
Moyee gaat voor radicale verandering van de koffiewereld. Zo doen ze dat: boeren krijgen een betere prijs voor hun bonen, maar liefst 20%. Maar jij betaalt geen cent extra. Ook worden de bonen in het land van herkomst gebrand en verpakt. Daarnaast investeren ze € 1,50 per kilo in programma’s die leiden tot een leefbaar inkomen. Deze eerlijke relatie tussen producenten en consumenten zorgt voor meer banen en kennisontwikkeling in de landen waar de koffie vandaan komt. Deze eenvoudige verschuiving in de koffieketen verbetert het leven van miljoenen mensen. En wist je dat er wereldwijd jaarlijks 6,5 miljoen hectare natuurlijk bos verdwijnt? Dat zijn 17 voetbalvelden per minuut! In koffielanden als Ethiopië en Kenia worden bomen gekapt omdat koffie te weinig opbrengt of er geen geld is om het bos goed te bewerken. Met de ‘1 million tree revolution’ keert Moyee deze trend om.Goed om te weten

  • Met deze digitale voucher krijg je een proefpakket Moyee Coffee inclusief verzending, via www.moyeecoffee.com.
  • Het proefpakket bestaat uit 3 pakken koffie van ieder 250 gram: 1 pak fruitige Double, 1 ronde Triple en 1 krachtige Dark Side Roast.
  • Op de site van Moyee Coffee kun je kiezen voor filtermaling, espressomaling of hele bonen.
  • De voucher kan alleen online verzilverd worden op www.moyeecoffee.com.
  • De voucher kan niet geannuleerd worden en is niet inwisselbaar voor geld of geldig i.c.m. andere aanbiedingen.
  • Na bestelling ontvang je de digitale voucher binnen 24 uur per e-mail.

Anderen bekeken ook

420 punten
Alecto twinset rookmelder

Snelle waarschuwing bij een brandsituatie.

Lees meer
450 punten
Vlinderkastje

Help vlinders aan een veilige schuilplek.

Lees meer
350 punten
Oplaadbare fietslamp

Oplaadbare 2-kleurige led fietslamp.

Lees meer

Open cookie settings