Innr starterkit met bridge, schakelaar + lampjes

tijdelijk niet
op voorraad
:

Alles in een set om eenvoudig te beginnen met slimme verlichting.

 

In dit complete pakket zit alles wat je nodig hebt om te beginnen met slimme verlichting. Handig! In de set zitten twee dimbare lampen, een draadloze afstandsbediening en een bridge om verschillende lampen aan elkaar te koppelen.

Aan de slag
De twee slimme lampen draai je gewoon in je bestaande armaturen. Vervolgens bedien je ze met de Innr-app, met je stem via een slimme speaker of met de bijgeleverde afstandsbediening. En aan de bijgeleverde bridge koppel je tot wel 30 lampen.

Kunnen schakelen van warmwit, naar helderwit licht én kunnen dimmen is uniek voor de slimme comfort lampen. Zo bewegen deze lampen mee met het ritme van je dag. Zo helpt een heldere zonlicht-tint je rustig wakker te worden en helpt meer blauw-wit licht je om je te concenteren. Tijdens een dinertje zet je het licht dan juist weer wat warmer. Wist je dat je je Innr-systeem ook eenvoudig koppelt aan verschillende spraak gestuurde systemen? Helemaal van nu!

Goed om te weten
• Het pakket bestaat uit: 2 slimme lampen, 1x een slimme draadloze schakelaar, 1x Innr Zigbee Bridge (waarmee je uitbreid tot wel 30 lampen).
• Draadloos dimbaar en tunable met de Innr-app of afstandsbediening.
• Warmwit tot helderwit licht.
• Fitting: E27.
• Ook uit te breiden met slimme armaturen en buitenverlichting, zelfs van andere merken. Zolang ze maar werken met het Zigbee protocol.
• Geschikt voor stembediening met Google, Alexa en Siri Shortcuts.
• Energielabel F, maar door te dimmen bespaar je meer energie.Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
225 punten
3 afvalscheidingstassen

Set van 3 tassen om pmd-afval te scheiden

Lees meer
260 punten
Brievenbusborstel

Zorgt ervoor dat er geen wind door de brievenbus waait.

Lees meer

Open cookie settings