Huis & Tuin Cadeau € 10,-

tijdelijk niet
op voorraad
:

Spullen nodig voor in en om het huis? Gebruik de Huis & Tuin cadeaukaart!

 

Ga je binnenkort verhuizen, heb je nog handige spullen voor in de tuin nodig, of wat mooie accessoires voor in huis? Gebruik de Huis & Tuin cadeaukaart, die je kunt besteden bij meer dan 1.000 woonwinkels en ruim 150 tuincentra in heel Nederland. En als je zelf niet direct iets nodig hebt, is de kaart ook leuk om cadeau te geven. Van meubels tot woonaccessoires, klusmateriaal of planten en bloemen, je geeft altijd een cadeau waar iemand écht iets aan heeft.

Goed om te weten

  • Huis & Tuin Cadeau is te besteden aan het volledige assortiment van onder andere de winkels van Xenos, Blokker, Dille & Kamille, Goossens Wonen en Slapen, Groenrijk, Trendhopper, Eijerkamp, Woonexpress, Budget Home Store, Coppelmans, Praxis, Fleurop en 125 zelfstandige tuincentra. 
  • Huis & Tuin Cadeau is ook te besteden in online webshops van Xenos, Blokker, Trendhopper, Eijerkamp, Woonexpress, Budget Home Store en Fleurop.
  • Op www.huisentuincadeau.com/acceptanten kun je zien welke winkels precies deelnemen.
  • Het Huis & Tuin Cadeau tegoed is in meerdere delen te besteden. Ook bijbetalen is mogelijk.
  • Na bestelling ontvang je de Huis & Tuin Cadeau voucher binnen enkele minuten per e-mail. Print de voucher en lever hem in aan de kassa van de betreffende winkel. 
  • Let op: de unieke code is nog niet direct actief! Jekunt deze op werkdagen 24 uur na ontvangst van de voucher gebruiken.
  • Na aankoop kan de voucher niet geannuleerd worden.

Anderen bekeken ook

275 punten
Telefoonhouder

Eenvoudig navigeren op de fiets.

Lees meer
325 punten
Oplaadbare fietslamp

Oplaadbare 2-kleurige led fietslamp.

Lees meer
375 punten
BloomPost brievenbusbloemen

Verras iemand op een bijzondere manier met bloemen!

Lees meer

Open cookie settings