EcoSwitch pompschakelaar HY-02

tijdelijk niet
op voorraad
:

Bespaar op energiekosten bij een circulatiepomp voor vloerverwarming.

 

Met behulp van een automatische pompschakelaar bespaar je eenvoudig energie: zo’n pompschakelaar voorkomt namelijk dat de circulatiepomp van een vloerverwarmingsverdeler 24 uur per dag draait. Zeker in de zomermaanden is dit een handige oplossing om energie te besparen.

De automatische pompschakelaar schakelt de circulatiepomp van de vloerverwarming in als de temperatuur van het aangevoerde cv-water hoger is dan de ingestelde temperatuur - dus wanneer er warmte gevraagd wordt. Hij schakelt hem ook weer uit als de temperatuur van het water lager is dan de ingestelde temperatuur. Zo is de pomp nooit 24 uur per dag ingeschakeld.

Ook is de pompschakelaar voorzien van een pompbeveiliging die ervoor zorgt dat de pomp voor ongeveer 1 minuut wordt ingeschakeld als er 24 uur lang geen warmte werd gevraagd. Dat voorkomt dat de pomp kan vastlopen, bijvoorbeeld in de zomer. 

Goed om te weten
  • 2,5 Watt vermogen
  • Deze EcoSwitch pompschakelaar HY-02 is speciaal ontworpen voor schakeling van pompen op vloerverwarmingsverdelers, maar kan niet worden gebruikt voor andere toepassingen of systemen die gebruik maken van stadsverwarming.

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
10 punten +42.000000
Verwarmde bureaulegger

Aangenaam werken en je thermostaat omlaag.

Lees meer
10 punten +26.000000
DRYCAR Car Wash

Was en poets je auto zonder water

Lees meer

Open cookie settings