EcoSwitch pompschakelaar HY-02

tijdelijk niet
op voorraad
:

Bespaar op energiekosten bij een circulatiepomp voor vloerverwarming.

 

Met behulp van een automatische pompschakelaar bespaar je eenvoudig energie: zo’n pompschakelaar voorkomt namelijk dat de circulatiepomp van een vloerverwarmingsverdeler 24 uur per dag draait. Zeker in de zomermaanden is dit een handige oplossing om energie te besparen.

De automatische pompschakelaar schakelt de circulatiepomp van de vloerverwarming in als de temperatuur van het aangevoerde cv-water hoger is dan de ingestelde temperatuur - dus wanneer er warmte gevraagd wordt. Hij schakelt hem ook weer uit als de temperatuur van het water lager is dan de ingestelde temperatuur. Zo is de pomp nooit 24 uur per dag ingeschakeld.

Ook is de pompschakelaar voorzien van een pompbeveiliging die ervoor zorgt dat de pomp voor ongeveer 1 minuut wordt ingeschakeld als er 24 uur lang geen warmte werd gevraagd. Dat voorkomt dat de pomp kan vastlopen, bijvoorbeeld in de zomer. 

Goed om te weten
  • 2,5 Watt vermogen
  • Deze EcoSwitch pompschakelaar HY-02 is speciaal ontworpen voor schakeling van pompen op vloerverwarmingsverdelers, maar kan niet worden gebruikt voor andere toepassingen of systemen die gebruik maken van stadsverwarming.

Actievoorwaarden 

  • De puntenkorting is geldig t/m 30 november 2022.
  • Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht.

Anderen bekeken ook

995 punten
Alecto smartcamera

Bewegingscamera die werkt op WiFi.

Lees meer
995 punten
Innr Smart Plug

Maak van een lamp een slimme lamp.

Lees meer
995 punten
Innr Globe smart ledlampen

Upgrade je lampen binnen en buiten.

Lees meer

Open cookie settings