Doneer jouw punten aan Stichting Roparun

tijdelijk niet
op voorraad
:

Doneer jouw punten aan Stichting Roparun en draag bij aan hun missie: ‘leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd’.

 

Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer, van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Voor deze stichting leveren mensen in teamverband sportieve prestaties, om zo geld op te halen voor mensen met kanker. Doneer jouw punten en draag ook je steentje bij!

 

Het geld dat wordt opgehaald tijdens een Roparun-evenement gaat naar instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Stichting Roparun. Denk hierbij aan de inrichting van een hospice, of een inloophuis waar (ex-)kankerpatiënten en hun naasten elkaar kunnen ontmoeten. Het geld kan ook gebruikt worden voor vakanties voor mensen met kanker en hun familie om, ondanks de moeilijke tijd, fijne herinneringen te maken. Ook kan de opbrengst gaan naar ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in de terminale fase, die graag in de eigen omgeving verblijven.

Jouw donatie
Vattenfall heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil actief en positief een bijdrage aan haar omgeving leveren. Jouw donatie aan Stichting Roparun komt dan ook volledig ten goede aan Roparun. Alvast hartelijk bedankt!

Anderen bekeken ook

50 punten
De Zonnebloem
Extra Voordeel

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
50 punten
Stichting Opkikker

Draag je steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer
300 punten
Ohmygood giftcard t.w.v. € 10

Kies zelf een duurzaam cadeau of bijzondere ervaring.

Lees meer

Open cookie settings