Doneer uw punten aan Stichting Roparun

tijdelijk niet
op voorraad
:

Doneer uw punten aan Stichting Roparun en draag bij aan hun missie: ‘leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd’.

 

Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilomter, van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Voor deze stichting leveren mensen in teamverband sportieve prestaties, om zo geld op te halen voor mensen met kanker. Doneer uw punten en draag ook uw steentje bij!

 

Het geld dat wordt opgehaald tijdens een Roparun-evenement gaat naar instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Stichting Roparun. Denk hierbij aan de inrichting van een hospice, of een inloophuis waar (ex-)kankerpatiënten en hun naasten elkaar kunnen ontmoeten. Het geld kan ook gebruikt worden voor vakanties voor mensen met kanker en hun familie, om ondanks de moeilijke tijd, fijne herinneringen te maken. Ook kan de opbrengst gaan naar ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in de terminale fase die graag in de eigen omgeving verblijven.

Uw donatie
Nuon heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil actief en positief een bijdrage aan haar omgeving leveren. Uw donatie aan Stichting Roparun komt dan ook volledig ten goede aan Roparun. Alvast hartelijk bedankt!

Anderen bekeken ook

25 punten
De Zonnebloem

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
25 punten
Stichting Opkikker

Draag uw steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer
320 punten
Healthy Seas sokken

Sokken met een goed verhaal.

Lees meer

Open cookie settings