Win een wintersportweekend bij SnowWorld Landgraaf

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 2 januari t/m 29 februari 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een compleet wintersportweekend voor 4 personen bij SnowWorld Landgraaf t.w.v. € 638

Waarde van de prijs:

€ 638

Beleef samen een winters weekend in de sneeuw bij SnowWorld Landgraaf. 


Wil je genieten van een weekend op de lange latten? Dan hoef je niet in de file naar het buitenland. Bij SnowWorld Landgraaf vind je de langste indoorpiste van de Benelux, een officiële FIS-wedstrijdpiste, een 6-persoons stoeltjeslift en een groot funpark. 


Na een gezellige dag op de piste schuif je aan in het sfeervolle fonduerestaurant voor een overheerlijk diner. Je kunt kiezen uit kaas-, vlees – of visfondue. Sluit de avond af in de Bierstube voor een gezellige après-ski. En het mooiste is: je hoeft daarna niet naar huis!


Overnachten doe je geheel in stijl in het unieke wintersporthotel van SnowWorld Landgraaf. ’s Ochtends schuif je aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet voor een frisse start van de dag.  


Doe mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een wintersportweekend voor 4 personen bij SnowWorld Landgraaf t.w.v. maximaal € 638.

Actievoorwaarden

  • De prijs bestaat uit een wintersportweekend voor 4 personen bij SnowWorld Landgraaf t.w.v. maximaal € 638.
  • De prijs is inclusief een overnachting voor 4 personen in een superior room (2 kamers), een dagkaart incl. materiaal, een diner fondue + drankenarrangement tijdens het diner, ontbijt.
  • De gewonnen prijs is te verzilveren t/m 30 september 2020, op basis van beschikbaarheid.

Open cookie settings