Win 2 Micro steps: voor ouder & kind t.w.v. € 319,90

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 november t/m 31 december 2021 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x 2 Micro steps: voor ouder & kind

Waarde van de prijs:

€ 319,90

Je maakt nu kans op 2 Micro steps: eentje voor jezelf én eentje voor je kind. Want, hoe leuk is dat? Samen steppen! De step voor peuters en kleuters is zo ontworpen, dat je stuurt door middel van je gewicht. Dit voelt voor kinderen heel natuurlijk en geeft ze een gevoel van vrijheid. En is je kleintje even klaar met steppen? Hij weegt slechts 1,5 kg, dus je draagt hem eenvoudig met je mee. Door de streeploze wieltjes zijn de steps ook geschikt voor binnenshuis.


Voor jezelf is zo’n step ook ontzettend praktisch. Samen steppen is natuurlijk leuk, maar hoe handig is zo’n step voor naar je werk! Een goed alternatief voor het openbaar vervoer. Dat laatste stukje met de bus? Neem voortaan de step! De grote wielen laten je eenvoudig over de weg glijden: voor een zowel comfortabele als snelle rit.

Alle onderdelen van de Micro steps zijn los van elkaar vervangbaar, daarom gaan de steps ontzettend lang mee. Wel zo duurzaam!

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op 2 Micro steps: een Micro Flex 200 voor volwassenen en een Mini Micro Deluxe voor kinderen t.w.v. in totaal
€ 319,90. 


Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Micro Flex 200 (crème) voor volwassenen en een Mini Micro Deluxe (oranje) voor kinderen t.w.v. in totaal € 319,90.


Open cookie settings