Win een Vitaminstore detox pakket t.w.v. € 95

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 januari t/m 28 februari 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

3 x een detox pakket van Vitaminstore

Waarde van de prijs:

€ 95

Rondom de feestdagen eten veel mensen net wat meer dan anders. Een drukke tijd met feestjes, etentjes en misschien ook wel een drankje hier en daar.

Om het nieuwe jaar met een frisse start te beginnen, is er het detox pakket van Vitaminstore. Een mix van vitamines die je de juiste ondersteuning bieden. Want een periode ongezonder eten of minder bewegen is niet erg, maar je gezonde gewoontes weer oppakken is net wat makkelijker met dit steuntje in de rug.

De detox producten van Vitaminstore bevatten natuurlijke vitaminen en voedingsstoffen die je dagelijks ondersteunen en bijdragen aan een gezonde balans.

 

Inhoud van het pakket:

  • 1x Mariadistel Complex 175 mg t.w.v. € 28,95
  • 1x Nachtrust Complex met melatonine t.w.v. € 17,95
  • 1x Garnicia Complex t.w.v. € 29,95
  • 1x Ashwagandha KSM-66® t.w.v. € 17,95

Mariadistel Complex: Mariadistel en choline ondersteunen de reinigende werking van de lever. Choline beschermt daarnaast de gezonde weefsels en cellen tegen vrije radicalen. 


Nachtrust Complex: Valeriaan en hop hebben een gunstige invloed op de slaapfunctie. Hop is een natuurlijke rustgever en zorgt voor geestelijke veerkracht.


Garnicia Complex: Bevat een gestandaardiseerd extract van de Garcinia cambogia plant. In de Ayurveda - de traditionele gezondheidsleer uit India - wordt deze plant van oudsher gebruikt als hongerremmer en het chroom dat erin zit, zorgt voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel en een normale werking van de stofwisseling.

Ashwagandha KSM-66®: Ashwagandha wordt al honderden jaren toegepast in de Ayurveda en helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven en werkt ontspannend.


Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een detox pakket van Vitaminstore t.w.v. in totaal € 95.
  • De winnaar ontvangt: 1x Mariadistel Complex 175 mg t.w.v. € 28,95, 1x Nachtrust Complex met melatonine t.w.v. € 17,95, 1x Garnicia Complex t.w.v. € 29,95 en 1x Ashwagandha KSM-66® t.w.v. € 17,95.


25% korting op je eerste bestelling
Ga naar vitaminstore.nl/Vattenfall25 en krijg direct 25% korting op je eerste bestelling bij Vitaminstore (bij een minimale bestelwaarde van € 25). Ideaal om met jouw gezonde voornemens aan de slag te gaan! De kortingsactie loopt t/m 5 maart 2023.


 

Open cookie settings