Win een dagje Madurodam voor 4 personen t.w.v. € 157

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 oktober t/m 30 november 2021 meedoen aan de winactie.

Prijs:

2 x een dagje Madurodam voor 4 personen

Waarde van de prijs:

€ 157

In Madurodam staan belevenissen centraal. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. En niet alleen het park is indrukwekkend, wat dacht je van de spectaculaire attracties?

Ken je de nieuwste attractie de Flying Dutchman al? Je vliegt van de ene verbazing in de andere. Of draai aan de radars van ’s werelds grootste stoommachine om van water land te maken. Vaar met boten door sluizen van de waterwegen, vuur de kanonnen af op je reis naar Nieuw Amsterdam. Oefen je voetbalskills op de voetbalveldjes. Maak de Oosterscheldekering op tijd dicht of steek je vinger in de dijk om te voorkomen dat ons land overstroomt. Samen ontdek je Nederland letterlijk en figuurlijk op z’n grootst. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken met het hele gezin!

Naast 4 entreetickets krijgen jullie ook een parkeerkaart en een lunch: een luxe broodje of salade naar keuze, inclusief een drankje.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een dagje Madurodam voor 4 personen, inclusief lunch en parkeerkaart t.w.v. € 157. 

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een dagje Madurodam voor 4 personen, inclusief lunch en een parkeerkaart t.w.v. € 157.
  • De prijs is te verzilveren t/m 30 april 2022. 

Open cookie settings