Win een verblijf in een Tiny House

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 2 december t/m 31 januari 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een verblijf in een Tiny House op Droompark Hooge Veluwe

Waarde van de prijs:

€ 600

Minder huis, meer leven: dat is overnachten in een Tiny House.

Een Tiny House is precies wat je van de naam verwacht: een klein huisje. Maar er zit een heel bijzondere gedachte achter. De huisjes zijn namelijk bedacht, ontworpen en gebouwd met een missie: jouw vakantie duurzamer maken. Het idee voor Tiny Houses bij Droomparken is ontstaan vanuit een sociale stroming, die een eenvoudiger en betekenisvoller leven promoot. De huisjes zijn stuk voor stuk slim ingedeeld en sfeervol ingericht, met gebruik van natuurlijke invloeden en materialen. In een kleine accomodatie genieten van luxe en gezelligheid, met 2 tot 4 personen! Droompark Hooge Veluwe staat in een bosrijke omgeving, dus je kunt tijdens je verblijf helemaal tot rust komen. Dichter bij de natuur, dichter bij jezelf en de mensen om je heen.

Doe mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een verblijf (midweek of weekend) in een Tiny House op Droompark Hooge Veluwe t.w.v. maximaal € 600.

Goed om te weten

  • Het verblijf is boekbaar t/m 19 december 2020, op basis van beschikbaarheid en met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen. 


Open cookie settings