Win een maand lang ontbijt met Oot Granola

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 2 september t/m 31 oktober 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

12 x een maand ontbijt met Oot Granola t.w.v. € 25,-

Waarde van de prijs:

€ 25,-

Geroosterde noten, geurige kaneel, gezonde granen en een vleugje vanille: logisch dat granola in korte tijd een absolute ontbijtfavoriet is geworden! Begin jij de dag ook graag gezond en vooral heel lekker? Oot Granola maakt heerlijke granola met héél weinig suikers (en alleen natuurlijke), in vier bijzondere smaken.

Je wilt lekkerder, gezonder en makkelijker ontbijten? Dat kan! Oot Granola bezorgt je ontbijt namelijk gewoon in de brievenbus, in een handige verpakking die je alleen nog maar hoeft open te knippen en in je mooiste ontbijtkom hoeft te serveren. Makkelijk en snel, zodat je genoeg tijd overhoudt. Om de hond uit te laten. Om rustig de krant te lezen. Of om gewoon je ogen dicht te doen en te genieten van een verse mix van noten, zaden en nog een heleboel andere ingrediënten die écht goed voor je zijn.

Oot Granola komt in de smaken Crunchy Nuts, Cacao Boekweit, Chia Spice en Palea Mix. De granola bevat geen geraffineerde suikers, is glutenvrij en 100% biologisch.

Doe nu mee met de winactie van Exclusief en maak kans op een maand lang ontbijt met Oot Granola t.w.v. € 25,-.

Niet gewonnen?
Niet getreurd! Als Vattenfall-klant krijg je 10% korting op je bestelling naar keuze bij Oot Granola. Vul voor korting in de granola webshop van Oot de kortingscode NUON2019 in bij het afrekenen. De kortingsactie is geldig t/m 31 oktober 2019 en niet geldig i.c.m. andere acties.

Open cookie settings