Win 3 indoor skydive sessies en 1 VR sessie voor 2 personen

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 2 september t/m 31 oktober 2019 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x 3 indoor skydive sessies en 1 VR sessie voor 2 personen

Waarde van de prijs:

€ 239,-

Bij Indoor Skydive Roosendaal beleef je het unieke gevoel van een ‘vrije val’ zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Je zweeft namelijk puur op de kracht van de wind.

Tijdens de indoor skydive sessie sta je altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Dit zorgt ervoor dat echt iedereen, van jong tot oud, deze unieke ervaring kan beleven. Zweef op de kracht van de wind, voel de adrenaline in je lijf en geniet van het moment!


Naast een indoor skydive sessie staat er ook een VR-ervaring op het programma. Hierbij ga je indoor skydiven met een virtual reality bril en maak je een virtuele vrije val boven diverse wereldbestemmingen. De combinatie van de virtual reality-bril en de windkracht in de windtunnel prikkelt ál je zintuigen. Een complete 4D-vliegervaring! Je kunt kiezen uit diverse wereldbestemmingen. Wordt het bijvoorbeeld Dubai, Hawaii, de Algarve, Texel of San Diego?


Doe mee met de winactie van Exclusief en maak kans op 3 indoor skydive sessies en 1 VR sessie voor 2 personen, t.w.v. € 239,-.

Goed om te weten

  • Per persoon win je 3 indoor skydive sessies en 1 VR sessie.

Open cookie settings