Win een WATT BOSTON e-bike t.w.v. € 1.475

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 augustus t/m 30 september 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een WATT BOSTON e-bike t.w.v. € 1.475

Waarde van de prijs:

€ 1.475

Zorgeloos en duurzaam naar elke bestemming!


De BOSTON is een robuuste elektrische stadsfiets met een oer-Hollands design. Baan je een weg door de stad, met alle gemak van de wereld. Met de (elektrische) fiets ben je van deur tot deur vaak sneller dan met de auto of scooter. Maar bovenal is het natuurlijk duurzamer en gezonder. De dag openen en afsluiten in de buitenlucht, echt een aanrader.


De batterij en motor van de BOSTON zijn onzichtbaar geïntegreerd in het lichtgewicht aluminium frame. De accu zit in de onderbuis, waardoor er een ideale gewichtsverdeling van de fiets ontstaat. Met een volle accu fiets je 40 tot 70 kilometer. Ideaal dus voor ritjes in en om de stad! Je hebt 5 ondersteuningsniveaus, oplopend tot 25 kilometer per uur. Zo ga je zonder moeite net even wat sneller en verder.

Korting
Natuurlijk kan er maar een de winnaar zijn. Daarom bieden we alle Vattenfall klanten een korting van € 100 bij het aanschaffen van een WATT fiets. Zo wint iedereen een beetje. Een WATT fiets bestel je eenvoudig online. Gebruik hierbij de kortingscode: vattenfall. Je fiets wordt binnen 10 dagen rijklaar bij je thuis bezorgd. Eerst een proefrit maken aan huis kan ook. Kijk op: www.wattfietsen.nl. De kortingsactie is geldig t/m 30 september 2020.


Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een WATT BOSTON elektrische stadsfiets t.w.v. €1.475. 

Goed om te weten 

  • De winnaar ontvangt een WATT BOSTON elektrische stadsfiets t.w.v. € 1.475. 
  • De winnaar mag kiezen uit een dames- of herenmodel.

Open cookie settings