Win 2 tickets voor REMASTERED t.w.v. € 49

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 januari t/m 28 februari 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

6 x 2 tickets voor REMASTERED

Waarde van de prijs:

€ 49

Wat REMASTERED precies is, zul je eigenlijk gewoon zelf moeten komen ervaren… Dit heb je nooit eerder meegemaakt: Oude Hollandse Meesters bewerkt door nieuwe Hollandse Meesters. REMASTERED heeft een wereld gecreëerd waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch en waarin je wordt ondergedompeld in de digitaal bewerkte kleuren van Van Gogh. Of dans op de beat van Mondriaans ‘Victory Boogiewoogie’. Alles is mogelijk!

REMASTERED is een unieke 60 minuten durende experience en is een combinatie van een expositie en een evenement en omvat onder andere een watervaldeur, interactie met scholen vissen en je kunt je eigen UFO laten vliegen op het grootste indoor LED-scherm van Europa.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op 2 tickets voor de onvergetelijke ervaring REMASTERED in Rotterdam t.w.v. € 49.

Actie voor leden van Exclusief
Niet wachten op de trekking van de prijs? Boek je tickets via www.remastered.nl/vattenfall en ontvang een gratis kopje koffie of thee.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit 2 tickets voor de onvergetelijke ervaring REMASTERED t.w.v. € 49.
  • REMASTERED vind je aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam.

Open cookie settings