Win een tado° Thermostaat starterkit V3+ met installatie t.w.v. € 538,99

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 januari t/m 28 februari 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

2 x een tado° Thermostaat starterkit + installatie

Waarde van de prijs:

€ 538,99 (advies verkoopprijs)

Met deze tado° thermostaat starterkit V3+ met 2 radiatorthermostaten krijg je zelf de thermostaat in huis onder controle. Het slimme systeem zorgt ervoor dat je woning altijd een aangename temperatuur heeft, simpelweg via een app op je telefoon.

 

En het mooie is: je hoeft je geen zorgen te maken over het installeren, ook dat wordt voor je geregeld. De experts van tado regelen de installatie van de thermostaat en de slimme radiatorknoppen.

 

Met de persoonlijke tijdschema's, geofencing (locatie-afhankelijke besturing) en een flexibele besturing (handmatig, spraakbesturing en via de app) verwarm je je huis op een moderne en innovatieve manier. Zo sluit dit systeem perfect aan op jouw behoeftes. Het is met deze set ook eenvoudiger om energie te besparen en daarmee ook de kosten te drukken. Besparen begint met inzicht! 

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een tado° Thermostaat starterkit + installatieservice t.w.v. € 538,99.

Shop de tado slimme thermostaat in Exclusief
Wist je dat je de tado° slimme thermostaat starterkit ook met korting bestelt in Exclusief? Je vindt het product hier. Al vanaf 10 punten + € 143,50.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een tado° Thermostaat starterkit V3+ met installatieservice t.w.v. € 538,99 (advies verkoopprijs).

Open cookie settings