Win een Super Bespaarbox t.w.v. € 327,30

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 september t/m 31 oktober 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Super Bespaarbox

Waarde van de prijs:

€ 327,30

Met deze Super Bespaarbox kun je direct beginnen met het besparen van energie en water. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, ook voor onze planeet.

De Super Bespaarbox bestaat uit:
-Een SpeedComfort radiatorventilator set t.w.v. € 149,95
Een radiatorventilator is een ventilator – die geschikt is voor bijna elke radiator of convector(put) – die warme lucht versneld de ruimte in blaast. Ruimtes worden sneller en gelijkmatiger warm én je kunt de temperatuur in huis een stukje lager zetten.

- Bosch UniversalTemp t.w.v. € 59,95
Meet eenvoudig de temperatuur van oppervlakken. Ideaal om bijvoorbeeld de isolatie van ramen en deuren te controleren en de plek van energieverlies vast te stellen én op te lossen. 

- Waterbespaarbox t.w.v. € 27,45
Bespaar eenvoudig op het waterverbruik in huis met deze 3 Ecosavers producten: een waterbesparende douchekop, een douchecoach en een waterbespaarder voor kranen.

- Isolatiebox t.w.v. € 59,95
In deze box zitten twee pakketten radiatorfolie, twee tochtstrippen (p-profiel), een zwarte brievenbusborstel en zelfklevende buisisolatie.

- HomeWizard Wi-Fi P1 Meter t.w.v. € 30
Dit apparaatje klik je in je slimme meter om zo inzicht te krijgen in je stroomverbruik, teruglevering en stroomverbruik. 

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Super Bespaarbox t.w.v. € 327,30
  • Het pakket bestaat uit een SpeedComfort radiatorventilator trioset, een Bosch UniversalTemp, een waterbespaarbox, een isolatiebox en een HomeWizard Wi-Fi P1 Meter.

Open cookie settings