Win een jaar lang Spriet seizoensboxen t.w.v. € 128

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 juli t/m 31 augustus 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

2 x een jaar lang Spriet seizoensboxen

Waarde van de prijs:

€ 128

Met de seizoensboxen van Spriet maken kinderen op een speelse manier kennis met de natuur. Het hele jaar door! Elke 6 weken ontvang je een box in de brievenbus met 3 compleet verzorgde natuuractiviteiten, die passen bij de tijd van het jaar.

Ze gaan bijvoorbeeld op natuurbingo, kweken hun eigen plantjes en eten die natuurlijk lekker op! Of ze gaan aan de slag voor en met de natuur, gewoon in de buurt van het eigen huis. Omdat alles wat ze nodig hebben in de box zit, kunnen ze meteen aan de slag.

Als de 4 seizoenen voorbij zijn gekomen, weten je kinderen precies wanneer welke dieren en planten actief zijn én zijn de groene vingers behoorlijk getraind. Zo makkelijk kan het zijn om kinderen de natuur te laten beleven. Want die is tenslotte overal!

Kortingsactie voor leden van Exclusief
Spriet biedt nog meer compleet verzorgde natuuractiviteiten voor kinderen aan. Denk aan wildplukken, traktaties, je buren uit de natuur leren kennen of zelf zeezout maken. Kan je niet kiezen, of wil je sowieso de 4 seizoenen beleven?


Als lid van Exclusief krijg je 10% korting op alle natuuractiviteiten van Spriet. Gebruik hiervoor de code VATTENFALLNATUUR bij het afrekenen op hun website. De code is geldig t/m 30 september 2022.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een jaar lang Spriet seizoensboxen t.w.v. € 128.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit 8 natuurboxen die je verspreid over een jaar ontvangt t.w.v. € 128.
  • De eerste box ontvang je in september.
  • De boxen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • De boxen kunnen alleen verzonden worden naar adressen in Nederland en België (Vlaanderen).

Open cookie settings