Win een Sit & Heat warmtekussen t.w.v. € 114,95

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 december t/m 31 januari 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

3 x een Sit & Heat warmtekussen

Waarde van de prijs:

€ 114,95

Met een Sit & Heat warmtekussen heb je altijd een heerlijk warm kussen bij de hand! Lekker in de tuin onder de veranda of gewoon thuis op de bank met je favoriete serie. 

Door de duurzame manier van verwarmen kan de thermostaat thuis een paar graden naar beneden. Hierdoor bespaar je energie en blijf je op een zeer comfortabele manier warm. Lekker voor jou, beter voor het milieu! Het kussens is in twee verschillende uitvoeringen te krijgen: met heerlijk zacht velours of een stoere urban stof. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren.


Zo werkt het
Sit & Heat is ontstaan vanuit het probleem van terrasverwarmers, die onnodig veel energie verbruiken en veel geld kosten. De oplossing: verwarmde kussens. Het unieke aan Sit & Heat is de combinatie van energiebesparing en meer comfort. Energie gaat niet langer verloren aan de buitenlucht, omdat de warmte bij degene blijft die erop zit. Dit bespaart niet alleen energie, het is ook gewoon heerlijk warm. En speciaal voor leden van Exclusief, biedt Sit & Heat een korting van 10% in hun eigen webshop. Gebruik de code vattenfall10 bij het afrekenen.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een SIt & Heat warmtekussen met powerbank naar keuze t.w.v. € 114,95. 


Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Sit & Heat warmtekussen met powerbank naar keuze t.w.v. € 114,95.
  • U kunt kiezen uit heerlijk zacht velours of een stoere urban stof.
  • De powerbank heeft 10.000 mAh.

Open cookie settings