Win een duurzame Roetz Road bike

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 maart t/m 30 april 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Roetz Road bike t.w.v. € 658

Waarde van de prijs:

€ 658

De fraaie, robuuste fietsen van Roetz worden met hand en hart gemaakt van afgedankte fietsframes, zoals van de bekende OV-fiets. Niet-herbruikbare onderdelen worden vervangen door natuurlijke materialen. Van beukenhouten spatborden tot kurken handvatten. Deze fietsen zijn daarom niet alleen mooi en stevig, maar ook nog eens duurzaam. 


Elk jaar belanden in Nederland minstens één miljoen fietsen op de afvalberg, terwijl belangrijke onderdelen zoals het frame nog prima in orde zijn. Het idee van Roetz: door onderdelen die nog goed zijn te reinigen en te bewerken krijgen ze een tweede leven. Zo bespaarden zij vorig jaar 20 ton grondstoffen door hun circulaire productiemethode. En niet alleen onderdelen krijgen een tweede kans: in de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen van de afgedankte tweewielers. Met de hand én met trots. Ze worden daar opgeleid tot ervaren fietsenmakers met goede vooruitzichten voor een vaste baan.

Geïnspireerd door dit verhaal? Doe dan mee met de winactie van Exclusief en maak kans op een Roetz Road bike t.w.v. € 569.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Roetz Road bike t.w.v. maximaal € 658.
  • De winnaar mag kiezen uit een damesmodel met voordrager en mandje t.w.v. 639 of een herenmodel met voordrager en eikenhoutenkrat t.w.v. € 658.
  • De winnaar mag kiezen uit een van de volgende kleuren: Pastel Green, Matt Army Green, Matt Ocean Blue en Matt Black.

Open cookie settings