Win een Pixum fotoboek naar keuze t.w.v. € 50

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 juni t/m 31 juli 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

6 x een Pixum fotoboek naar keuze

Waarde van de prijs:

€ 50

Door een fotoboek bladeren en herinneringen ophalen. Zo gezellig en fijn om te doen! Het maken van zo'n fotoboek, moet jij je er ook altijd even toe zetten? Met Pixum is het maken van een mooi fotoboek heel eenvoudig. Van de hele zomervakantie, een gezellig dagje uit met elkaar, tot onvergetelijke momenten in de tuin… Van welk moment maak jij een blijvende herinnering?

Bij Pixum heb je keuze uit 9 verschillende formaten. Kies uit 6 verschillende papiersoorten en meerdere soorten kaften en bindingen, simpelweg in de Pixum App. En ken je de optie Toverboeken al? Exclusief via de app laat je Pixum eigenlijk al het werk doen. De app selecteert de leukste foto’s en jij doet zelf de finishing touch.

Duurzaamheid
Verantwoord gebruik van hout en de bevordering van duurzaam bosbeheer is belangrijker dan ooit. Pixum is sinds 2013 FSC®-gecertificeerd en gebruikt alleen FSC-gecertificeerde materialen voor de productie van hun producten. Met het gebruik van gecertificeerde, milieuvriendelijke materialen benadrukken ze hun milieu-competentie en sluiten ze aan bij de wensen van klanten.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Pixum fotoboek t.w.v. € 50.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een Pixum fotoboek naar keuze        t.w.v. € 50.
  • Met het tegoed kun je een groot fotoboek maken in basisuitvoering, waar je nog leuke extra’s aan kunt toevoegen, zoals een kleuren-reliëfdruk op de voorkant.

Open cookie settings