Win een Philips Hue startkit t.w.v. € 82,95

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 december t/m 31 januari 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Philips Hue startkit t.w.v. € 82,95

Waarde van de prijs:

€ 82,95

De startkit bestaat uit een Hue Bridge, drie Philips Hue White ledlampen (E27-fitting) en een dimmer lichtknop. Alles om je huis te verrijken met slimme verlichting! Bedien lampen door het hele huis met de lichtknop of je stem, en creëer overal de sfeer die je zoekt.

Hue Bridge
De Hue Bridge is het hart van je Hue systeem. Zo kun je tot maar liefst 50 lampen en slimme accessoires toevoegen om overal de perfecte sfeer te creëren. Maak timers en automatiseringen, of gebruik je lichten om beter wakker te worden of sneller in te slapen. Bedien je lampen ook als je niet thuis bent en geef zo de indruk dat je wél thuis bent. Dankzij de locatiebepaling in de app, kom je nooit meer thuis in het donker. De door jou geselecteerde verlichting springt automatisch aan als je bijna thuis bent. 

Dimmer lichtknop
De Philips Hue dimmer switch werkt als een normale wandschakelaar en dimmer, maar dan beter. Gebruik slimme instellingen zoals het schakelen tussen verschillende lichtrecepten, dimmen of gewoon in- of uitschakelen. Je kunt de dimmer monteren met schroeven of tape, maar je kunt de magnetische dimmer ook van de houder halen en gebruiken als afstandsbediening voor je verlichting.

De ledlampen
Met deze Philips Hue White standaardlampen met E27-fitting geniet je van prachtig warmwit ledlicht. De lampen hebben een sterkte van 1.100 lumen, wat vergelijkbaar is met een gloeilamp van 75 Watt. Zet het licht wat feller als je een ingewikkeld recept volgt of als je wilt werken.

Goed om te weten

  • Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Philips Hue startkit t.w.v. € 82,95.
  • Het pakket bestaat uit drie Philips Hue White ledlampen (E27-fitting) en een dimmer lichtknop.

Open cookie settings