Win een Nintendo Switch + Animal Crossing t.w.v. € 450

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 januari t/m 28 februari 2021 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Nintendo Switch + het spel Animal Crossing t.w.v. € 450

Waarde van de prijs:

€ 450

Heerlijk gamen, thuis en onderweg!

De Nintendo Switch heeft het beste van twee werelden: hij is namelijk op verschillende manieren te gebruiken. Plaats de Switch in het docking station en je speelt je games op de grote tv in de huiskamer. Gebruik je de console onderweg? Dan speel je met de controllers aan weerszijde van het 6.2 inch scherm. Koppel de 2 Joy-con controllers los en je speelt met zijn tweetjes, elk met één van de controllers. Beschik je over meer dan 2 controllers, dan speel je met maximaal 4 spelers op 1 Nintendo Switch! Ook heeft deze geüpgraded variant een betere accuduur, waardoor je onderweg langer speelt. De opslagcapaciteit is 32 GB.

Bij de Nintendo Switch krijg je ook Animal Crossing: hét spel van 2020. Het is leerzaam en vermakelijk en bij jong en oud ontzettend populair. Kies je eigen karakter en bouw vervolgens jouw gemeenschap op. Decoreer je huis en landschap, verzamel grondstoffen en leer hoe je gewassen kweekt, meubels maakt en doe allerlei ontspannen activiteiten.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Nintendo Switch inclusief tweede controller en het spel Animal Crossing t.w.v. € 450.

Open cookie settings