Win een MOYU A5 uitwisbaar notitieboekje t.w.v. € 26,95

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 juli t/m 31 augustus 2021 meedoen aan de winactie.

Prijs:

10 x een MOYU A5 ringband uitwisbaar notitieboekje t.w.v. € 26,95

Waarde van de prijs:

€ 26,95

MOYU droomt van een wereld zonder papierverspilling! Een wereld vol bomen, met een rijke biodiversiteit en bloeiende ecosystemen. Daarom maken ze notitieboekjes en andere schrijfartikelen van uitwisbaar en herschrijfbaar steenpapier. Dit speciale steenpapier is gemaakt van kalksteen en is vrij van bomen, water en bleekmiddelen. Het is daarnaast waterafstotend en scheurbestendig, waardoor het maanden tot jaren mee gaat.

Je kunt de inkt van de bijgeleverde MOYU-pennen volledig vlekkeloos uitwissen, zodat je elke dag weer met een nieuwe, schone pagina begint! Het steenpapier is bovendien 100% circulair en beschikt over een Silver Cradle-to-Cradle Certificate. Tot slot plant MOYU een boom voor elk verkocht notitieboek, in samenwerking met Trees For Kenya. Zo kunnen er nieuwe bossen en ecosystemen vol dieren, planten en bloemen gecreëerd worden.

Kortingsactie
Je krijgt t/m 30 september 2021 15% korting op het gehele assortiment van MOYU. Gebruik de code vattenfall15 bij het afrekenen en de korting wordt verrekend.
 
Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een MOYU A5 ringband uitwisbaar notitieboekje t.w.v. € 26,95. 

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een MOYU A5 ringband uitwisbaar notitieboekje t.w.v. € 26,95.  
  • Een notitieboekje wordt geleverd inclusief pen, doekje en pen-loop.
 

Open cookie settings