Win een Krups koffiemachine + 6 maanden Moyee koffie t.w.v. € 779

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 november t/m 31 december 2023 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Krups koffiemachine + Moyee koffie

Waarde van de prijs:

€ 779

Deze combinatie van een koffiemachine met 6 maanden koffie is een hele lekkere combi, die je óók een goed gevoel geeft.

Krups Evidence Eco koffiemachine
Een volautomatische espressomachine die je een ultieme koffiesmaak geeft en tegelijkertijd probeert de ecologische impact te beperken. Zo bestaat het apparaat voor 62% uit gerecycled plastic en hij is ontworpen met zo min mogelijk onderdelen, om de CO2-uitstoot te beperken en de productie te vereenvoudigen. En dat alles – uiteraard - zonder in te leveren op de kwaliteit!

6 maanden Moyee koffie
Bij zo’n machine hoort natuurlijk ook koffie waar over nagedacht is; Moyee Coffee. Zij herverdelen de koffieketen, door koffie te branden en verpakken in het land waar het ook verbouwd wordt. Zo krijgen boeren en branders in deze landen hun rechtmatige positie terug, als gelijkwaardige partners in de koffieketen. Je ontvangt eerst een proefpakket met 3 smaken koffie en daarna kies je welke koffie je de overige maanden ontvangt.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat u it een Krups Evidence Eco koffiemachine + 6 maanden Moyee koffie t.w.v. €778,99.

10% korting voor leden van Vattenfall

Wil je sowieso de koffie van Moyee bestellen? Leden van Exclusief krijgen t/m 31 december 2023 10% korting op op alle producten van Moyee Coffee. Gebruik de kortingscode bakkiedoen bij het afrekenen. De korting wordt automatisch verrekend.


Open cookie settings