Win een Jumbo spellenpakket met 3 spellen t.w.v. € 79,97

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 oktober t/m 30 november 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

5 x een Koninklijke Jumbo spellenpakket

Prijs:

€ 79,97

Koninklijke Jumbo ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels sinds 1853. Wauw! Een uniek Nederlands bedrijf met bekende merken als Stratego, PimPamPet en de puzzels van Jan van Haasteren. Dit spellenpakket bevat 3 waanzinnig leuke spellen: het nieuwe partyspel Hitster, het familiespel 1.000KM spel en de klassieker Party & Co Original.

Maak er een feestje van met Hitster
Met meer dan 300 van de grootste hits van de afgelopen 100 jaar is Hitster het perfecte partyspel voor een avond lachen, zingen, dansen en het delen van herinneringen. Nodig je vrienden uit en ontdek wie er uitgeroepen wordt tot HITSTER!

1.000KM spel is voor de hele familie
1.000 KM is een klassiek familiespel vol onverwachte wendingen. Bereid je voor op een spannende race! Beeld je eens in: je bent een ervaren coureur die 1.000KM moet afleggen. Beweeg je auto vooruit met je kilometerkaarten, plaats een aanvalsfiche om je tegenstanders te vertragen en verdedig jezelf met de verdedigingskaart. 

Party & Co Original, jubileum editie
Een doldwaas spel, geheid een succesnummer op feestjes en spelletjesavonden. Het combineert de beste elementen van de leukste gezelschapsspellen. Tijdens Party & Co moeten de deelnemers een mix aan opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten zijn divers en kunnen erg uiteenlopen. Er zijn namelijk vijf categorieën: liplezen, quiz, verboden woord, tekenen en gebaren. Nu met 2.000 nieuwe vragen en opdrachten. Kom maar op! 

Goed om te weten

  • Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Koninklijke Jumbo spellenpakket t.w.v.   € 79,97.
  • Het pakket bestaat uit de spellen: Hitster, 1.000KM en Party & Co Original.
 

     

Open cookie settings